Arabalar İçin Hidrofobik Kaplama Süper Parlak Ultra Hidrofobik Parlatıcı Sprey Profesyonel Dereceli Koruyucu Dolgu Macunu Lehçe Arabalar İçin RVs

Arabalar İçin Hidrofobik Kaplama Süper Parlak Ultra Hidrofobik Parlatıcı Sprey Profesyonel Dereceli Koruyucu Dolgu Macunu Lehçe Arabalar İçin RVs

(0 Yorumlar)
₺1 425.31 ₺712.56

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

3.Kullanımı Güvenli: Araba plastikleri kaplaması için hidrofobik spreyimiz size zarar vermez. car.It size çok fazla çaba ve para kazandıran güvenli ve uzun ömürlüdür.

Notlar:

Ambalaj Listesi:

Belirleme:

5.Çok Yönlü Kullanımlar: Araba plastikleri kaplaması için hidrofobik spreyimiz otomobillerde, teknelerde, motosikletlerde, karavanlarda, dört tekerlekli araçlarda ve daha fazlasında yaygın olarak kullanılır ve arabanıza ayna benzeri bir parlaklık verir.Boya, metal, plastik, kauçuk, deri, cam vb.İçin de uygundur.

Ürün Boyutu: yaklaşık 3*9.4 cm / 1.18 * 3.7 in

Daha fazla ürün detayına bakın

Net İçeriği: 50 ml

2.Maksimum Koruma: Hidrofobik araba cilası spreyi, boyalı yüzeyler ve cam yüzeyler için uygundur, böylece aracınız asit yağmuru, tuz sisi korozyonu, kuş damlaları, taş yongaları, demir tozu vb.

Araba için bu hidrofobik kaplama, çizilmelere karşı etkili bir şekilde direnebilir, araba boyasının yüzey sertliğini artırabilir ve araba ile kimyasal olarak olmaz paint.It size çok para kazandırır ve tek bir temizlik ile uzun süre temizlemenizi sağlar.

50 ml deterjan*1

Ürün Adı: Motor Temizleyici

1.Parlaklığı Geri Kazan: Bu hidrofobik araba cilası spreyi parlak ve pürüzsüz yüzeyler üretir Araba sızdırmazlık maddesi fabrika durumuna dönebilir ve bu cila spreyi ile yeni gibi parlak olabilir.

2. Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Tanım:

Ürün Ağırlığı: 56g

1. Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın.

4.Hidrofobik Etki: Süper hidrofobik etki ile, araba plastikleri kaplaması için hidrofobik spreyimiz bir kristal tabakası oluşturabilir, bu araba sıvı seramiğini kullandıktan sonra araç yüzeyinizi ayna gibi gösterebilir, tam yansıma efektli bir ayna oluşturabilir, hidrofobik yüzey temizliği ve bakımı kolay bir esinti haline getirir.

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Öğe Türü: Plastik ve Kauçuk Bakımı

0 Bunun için yorumlar