Radyatör Sızıntısını Durdur Sıvı Conta Radyatör Sızıntısını Durdur Araba için Sıvı Conta, Aracınızın Soğutma Sistemi için Hortumlardaki Sızıntıları Durdurur

Radyatör Sızıntısını Durdur Sıvı Conta Radyatör Sızıntısını Durdur Araba için Sıvı Conta, Aracınızın Soğutma Sistemi için Hortumlardaki Sızıntıları Durdurur

(0 Yorumlar)
₺323.87 ₺161.84

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Tanım:

4. Sorunsuz Düzeltme: Radyatör sızıntılarını Sıvı Radyatör Durdurma Sızıntısı ile hızlı bir şekilde onarın - profesyonel yardıma gerek yok!Sadece su deposuna dökün, motoru 10-20 dakika çalıştırın, çalkalayın ve gelecekteki sızıntıları önlemek için suyu bir hafta tutun.

2-Cilt ve gözlerle temasından kaçının, çocukların erişemeyeceği yerlerde saklayın, temas halinde lütfen hemen su ile durulayın .

1. Sızıntıyı Hızla Durdurun: Sıvı Radyatör Durdurma Sızıntımızla sızıntıları zahmetsizce yıkayın, onarın ve durdurun.Zamandan tasarruf edin ve onarım için sökme parçalarından kaçının-çözümümüz sızıntıları kolaylıkla etkili bir şekilde onarır.

1-motoru normal sıcaklığa getirin, klima ısıtıcısını açın.

Radyatörünüzü yıkamak ve onarmak için güvenilir bir çözüm mü arıyorsunuz?Blok Conta Sıvısından başkasına bakmayın!Bu yüksek sıcaklığa dayanıklı formül, motorunuzun ömrünü uzatmak için harikalar yaratarak motosikletinizin kolaylıkla 10-20 dakika sorunsuz çalışmasını sağlar.Güvenilir Blok Conta Sıvımızla aşırı ısınmaya ve motor sorunlarına elveda deyin.

Nasıl kullanılır:

1 * Sıvı Radyatör Durdurma Sızıntısı

2: Yüksek sıcaklık dayanımı ve uzun ömürlü tıkanma Bu ürün, uzun süreli tıkanmanın etkisini elde etmek için aynı anda korozyon önleyici ve kürleme maddesi, yüksek sıcaklık dayanımı, korozyon önleyici ve güçlü kürleme ile eklenir;

2. Sızıntı Önleyici Koruma: Yüksek performanslı Sıvı Radyatörümüzle Sızıntıyı Durdurun, pas önleyici ve yüksek sıcaklığa dayanıklı kürleme maddesi özellikleri sayesinde bir daha asla sızmayacak sabit bir motor suyu deposunu koruyun.

Belirleme :

3. Uygulanabilir: otomobillerin, ekskavatörlerin, mühendislik araçlarının vb. Soğutma sistemleri.

1. Ürün adı: Soğutma sistemi takma sıvısı

Mermi Noktaları:

Liste:

4. Kolay Dozaj: Sedan, arazi aracı, SUV-yarım şişe

3 Koruma için Mükemmel: Motorun ömrünü koruyun ve imize araç performansını tam koruma ile tercih edin.Parçalara zarar vermeden küçük sızıntıları önler-Sıvı Radyatör Sızıntıyı Durdurur.

3-Bu ürünü ekledikten sonra, bir hafta içinde su deposundaki suyu değiştirmeyin.

2-Bu ürünü iyice çalkalayın, önerilen doza göre su haznesine dökün ve motoru 10-20 dakika çalıştırın, süre ne kadar uzun olursa etki o kadar iyi olur.

2. Net kapasite: 345 ml

5. Çok yönlü Tasarım: Radyatör sızıntılarının sizi geride tutmasına izin vermeyin!Sıvı Radyatör Durdurma Sızıntımız, motosiklet, otomobil ve kamyonlardaki diğer su soğutmalı motorlarla yaygın olarak uyumludur.Gelişmiş bir formülle tasarlanan bu ürün, sızıntıları hızlı ve etkili bir şekilde kapatarak kusursuz motor performansı sağlar.Sızıntıyı durdurma çözümümüzü bugün deneyin ve motorlarınızın herhangi bir kesinti olmadan sorunsuz çalışmasını sağlayın.

Özellikler:

Tedbirler:

3: Parçalara zarar vermeden korumayı amaçlayan bu ürün, su deposu sistemindeki küçük delikleri etkili bir şekilde tıkayabilir, soğutma sistemi bileşenlerine zarar vermez ve aynı zamanda korozyon ve paslanmayı önleyebilir.

5. Tarım araçları, küçük kamyonlar, otobüsler - 1 şişe

6. Büyük kamyonlar, ekskavatörler, buldozerler, forkliftler-iki şişe

1: Sökme ve sızıntı önleyici etki yok Bu ürünü antifrize hızlı bir şekilde ekleyin, bu da su deposu sisteminin hafif su sızıntısını kısa sürede etkili bir şekilde durdurabilir ;

1-Tıkama maddesi 1 kez kullanım için uygundur ve açıldıktan sonra uzun süre bırakılmamalıdır.

  • Boyut (U/G / Y): 15 cm / 8 cm / 8 cm
  • Ürün Hacmi: Katkı maddesi
  • Ürün Ağırlığı: 400g
  • Özel Özellikler: Hortumlar ve Radyatörlerdeki Sızıntıları Durdurur
  • Model Numarası: Radyatör Durdurma Sızıntısı Sıvı Contası
  • Net Kapasite: 345ml
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Ürün adı: Soğutma sistemi tıkama sıvısı

0 Bunun için yorumlar