120ml / 250ml Nano Cam Parlatma Kaplama Kristal Sıvı Hidrofobik Kaplama Koruyucu Kaplama Araba Çizik Onarım Parlatma Spreyi

120ml / 250ml Nano Cam Parlatma Kaplama Kristal Sıvı Hidrofobik Kaplama Koruyucu Kaplama Araba Çizik Onarım Parlatma Spreyi

(0 Yorumlar)
₺142.55 ₺109.76

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

4、【Temizlemesi kolay】 Araba çizik giderici Tamir spreyi, kir, kir, kuş pisliği, böcek, çamur, toz, yağ ve inatçı lekeleri çıkarmak, zamandan ve paradan tasarruf etmek, daha sıkıcı araba yıkamaları için uygun basit ve hızlı susuz temizliğe sahiptir.

Araba Çizik Giderici Sprey, çizikleri ve kıvrımları onarmak, temizlemek ve parlatmak için mükemmel, uzun süreli koruyucu etkiye sahip gelişmiş bir nano kaplama tasarımına sahiptir.

1、【Hızlı Tamir etkisi】 Araba çizik onarım Nano spreyi, arabanızı temizlemenin, onarmanın ve parlatmanın en kolay, en hızlı ve en etkili yoludur, size temiz bir görünüm için susuz bir yıkama sağlar ve aracınızın parlak görünmesini sağlar.

5、【Geniş Uygulama】 Nano Araba Çizik giderme Spreyi, arabalar, tekneler, motosikletler, karavanlar, dörtlüler, boyalar, camlar ve daha fazlası için uygun olağanüstü parlaklık ve koruma sağlayan araçlar ve diğer katı yüzeyler için tasarlanmıştır.

Mermi Noktaları:

Belirleme:

Tanım:

3、【Çoklu fonksiyonlar】 Araba için Nano tamir spreyi, çizikleri, çizikleri ve kıvrımları onarmak, otomobilin parlaklığını geri kazandırmak ve arabanızı yağ, hidrofobik ve çizilmeye karşı dayanıklı hale getirmek için tasarlanmış çoklu fonksiyonlarla tasarlanmıştır.

Adı: Araba çizik sökücü Sprey

Nano Kaplama Parlatma Spreyi*1

2、【Koruyucu Kaplama】 Nano Kaplama Parlatma spreyi, aylarca sürebilen, kalıcı bir parlaklık sağlayan ve diğer lekeleri çıkarabilen koruyucu bir kaplama oluşturan gelişmiş bir nanometre tekniği ve formülü benimser.

Kapasite: 30 ml/50 ml/100 ml / 120 ml / 250 ml

Ambalaj Listesi:

  • Marka Adı: Julam'ın
  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar