Parlak Seramik Araba Kaplama Boya Bakım Otomatik Balmumu Hızlı İnce Çizik Araba Tamir Aksesuarları Nano Sprey 300ml

Parlak Seramik Araba Kaplama Boya Bakım Otomatik Balmumu Hızlı İnce Çizik Araba Tamir Aksesuarları Nano Sprey 300ml

(0 Yorumlar)
₺330.05 ₺164.93

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

4.Geniş Kullanım Yelpazesi: Arabalardan teknelere, motosikletlerden karavanlara kadar ne tür bir yüzeye sahip olursanız olun, bu araba yenileyiciyi parlak ve parlak hale getirmek için kullanabilirsiniz. strong.It çizilmelere ve lekelere karşı uzun süre korur.

Boyutu: yaklaşık 5.5*5.5*19.5 cm/2.16*2.16*7.68 içinde

Ürün adı: araba kaplama spreyi

Araba kaplama spreyi x 1

1. Farklı monitör ve ışık efektleri nedeniyle, öğenin gerçek rengi resimlerde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.

3.Güçlü Onarım Fonksiyonu: Bu araba parlatıcı, aracınızın yüzeyindeki girdapları ve istenmeyen çizikleri etkili bir şekilde onarabilir, aracın parlaklığını ve pürüzsüzlüğünü geri yükleyebilir. paint.It ayrıca uzun süreli parlaklık için yağa dayanıklı, çizilmeye karşı dayanıklı ve hidrofobik koruma sağlar.

5.Araba Yüzey Koruyucusu: Bu araba balmumu güçlendirir aracınızın yeni görünmesini sağlar ve clean.It kir, kuş pisliği, çamur, toz veya inatçı lekelerin vücudunuza yapışmasını önler. car.It aracın yüzeyinde hızlı bir kaplama oluşturmak için sadece bir sprey ve mendil gerekir.Bu ürünle zamandan ve emekten tasarruf edin.

Daha fazla ürün detayına bakın

2.Güneşi ve Solmayı Önleyin: Otomobiller için yüksek koruma spreyi, rengini bozmadan veya kaybetmeden 300c'ye kadar sıcaklıklara dayanabilir.Bunun nedeni, aracınızın yüzeyini sağlam bir tabaka ile kaplayarak onu güneşin ve motorun ısısından korumasıdır.Aracınızın parlaklığı ve koruması uzun süre dayanır.

Aracınızın parlaklığını ve güzelliğini geri kazanmak ister misiniz?Boyalarınızda su lekeleri veya oksidasyon görmekten nefret ediyor musunuz?Aracınızı güneşten mi yoksa motorun ısısından mı korumak istiyorsunuz?

1.Nano Onarım Repray: Nanoteknoloji ile bu araba nano spreyi, araba boyanızda uzun süre dayanan koruyucu bir tabaka oluşturur. months.It su lekelerinden veya oksidasyondan kurtulmanıza ve araba boyasının ömrünü uzatmanıza yardımcı olur.

2. Lütfen manuel ölçüm nedeniyle hafif bir ölçüm sapmasını affedin.

İçerik: yaklaşık 300m / 10.14 fl.oz

Bu sorulardan herhangi birine evet cevabını verdiyseniz, otomobiller için nano sprey kaplamaya ihtiyacınız var.Bu, arabanızda dayanıklı ve parlak bir kaplama oluşturmak için nanoteknoloji kullanan devrim niteliğinde bir üründür.

Belirleme:

Ürün Listesi:

Tanım:

Malzeme: nanokristal

Notlar:

  • Ürün Ağırlığı: 400g
  • Model Numarası: Araba Kaplama Spreyi
  • Harici Test Sertifikası: ce
  • Özel Özellikler: Kaplama maddesi
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Ürün Hacmi: 300ml

0 Bunun için yorumlar