Araba Detaylandırma Temizleyici İç Halı Araba Detaylandırma Temizleme Püskürtücü 500ml Araba Halı Temizleyici Araba Temizlik Malzemeleri Leke

Araba Detaylandırma Temizleyici İç Halı Araba Detaylandırma Temizleme Püskürtücü 500ml Araba Halı Temizleyici Araba Temizlik Malzemeleri Leke

(0 Yorumlar)
₺280.66 ₺168.40

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Araba Deri Temizleyici, pazen veya kumaş için özel olarak geliştirilmiştir roof.It aracınızdaki kir ve tozu nazikçe temizleyebilen güçlü bir dekontaminasyon formülüne sahiptir interior.It ayrıca solma ve çatlamayı önlemek için kaplama koruması sağlar.Araba Deri Temizleyici, mobilya temizleme bakımı için de uygundur.Bugün deneyin ve farkı görün.

Özellikler:

Ürün Listesi:

5.Geniş Sahne: Hafif ıslak mendil setimiz deri kılıflardaki kiri hızlı bir şekilde temizleyebilir ve bunu bebeğinizde veya temel ev temizliği ihtiyaçları için bile kullanabilirsiniz.

Net içeriği: 500 ml

2.Güçlü Dekontaminasyon: Güçlü bir formülle, araç içi temizleyicimiz koltuklarınızdaki, halılarınızdaki lekeleri, yağları ve kokuları etkili bir şekilde giderebilir ve mats.It kumaşın derinliklerine nüfuz eden ve tazeliğini geri kazandıran zengin köpük üretir.Bu kullanımı kolay temizleyici ile döşemenizin tekrar nefes almasına izin verin.

3.Güvenli Formül: Araç içi temizleyiciler nötr bir formül kullanır.Bu araba iç temizleyicileri ellerinizde ve cildinizde yumuşak ve yumuşak olabilir.Deriyi parlak ve yumuşak tutun.

Ürün adı: Temizlik maddesi

Araç İç Temizleyici *1

Daha fazla ürün detayına bakın

Özellikler: İç temizleyici, tavan temizleyici, iç kaplama maddesi, deri temizleyici (talep üzerine satın alınabilir)

1.Lekeyi Çıkarın: Bu araba iç temizleyicisi, pazen veya kumaşı derinlemesine temizlediği ve kokusunu giderdiği için aracınızın çatısının güzel kokmasını sağlayabilir material.It bu tip çatılar için özel olarak üretilmiştir.

4.Kaplamayı koruyun: İç kaplama maddesi, arabanızdaki tazelenmiş havayı geri getirebilen ve aynı zamanda bir kaplama oluşturabilen, toz ve lekelerin iç mekanı kirletmesini etkili bir şekilde önleyen kokulu bir formül kullanır.

Fonksiyonlar: dekontaminasyon, araç bakımı, mobilya bakımı vb.

  • Model Numarası: Araç içi temizleyici
  • Ürün Ağırlığı: 650g
  • Özel Özellikler: Çok amaçlı 4'ü 1 arada
  • Ürün Hacmi: 500ML
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Harici Test Sertifikası: ce

0 Bunun için yorumlar