Araba Plastik Trim Restoratör Uzun ömürlü Hidrofobik Parlak Kaplama Hgkj24 50ml Otomatik Temizleyici Renovator Araba Detaylandırma Aksesuarları

Araba Plastik Trim Restoratör Uzun ömürlü Hidrofobik Parlak Kaplama Hgkj24 50ml Otomatik Temizleyici Renovator Araba Detaylandırma Aksesuarları

(1 Yorumlar)
₺1 193.64 ₺680.35

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

2. Çalkalayın, ardından doğrudan süngere birkaç damla uygulayın.

C: www.sayaelektrik.com.tr, son uluslararası nakliye verimliliğine göre zaman sınırını tahmin edecek ve siparişte gösterecektir.Mağazamızın yürütmesinin ölü çizgisi, siparişin ödenmesinden sonraki 2 ay içinde, ki bu www.sayaelektrik.com.tr'in gereksinimlerinden çok daha erken.

HGKJ 24 Plastik Geri Yükleme *1

S: Son teslim tarihi ne zaman?

1. Temiz ve kuru yüzey.

Sünger Aplikatör *1 (veya 2)

HGKJ,araçta kullandıkları herhangi bir ürünü gölgede bırakmak ve geride bırakmak için müşterilere sürekli olarak en iyi kaplamaları,mumları,temizleyicileri ve aksesuarları getiriyor.Ve araç bakımını herkes için kolay ve eğlenceli hale getirin!

【Su geçirmez ve Uzun Ömürlü】:Hgkj 24 Plastik Kaplama Kaplama yıkamaya karşı dayanıklıdır, birkaç yağmur yıkamadan sonra solmaz ve uzun süreli bakım yapabilir.

Otomobilin dış kısmındaki plastik kaplama çok kolay soluyor, Hgkj 24 Araba Plastik Restoratörü plastik kaplamanızı yeni rengine, siyahına ve parlaklığına geri getirecek.

Daha başka sorularınız için lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Paket son teslim tarihi içinde gelmediğinde geri ödeme veya yeniden gönderme için lütfen bizimle iletişime geçin.

Çin'de bulunan HGKJ, teknolojik olarak en gelişmiş ve güvenli ürünlerle dünyaya bir bütün olarak hizmet vermektedir.2005 yılında kurulduğundan bu yana HGKJ, otomobillerin hem iç hem de dış yüzeylerinde her otomotiv yüzeyi için yüksek performanslı araç bakım ürünleri sunmaya kendini adamıştır.

3. Plastik yüzeye eşit şekilde yayın.

AiVehicle CarCare Mağazası, ürünlerini satmak için HGKJ tarafından onaylanmıştır.Sattığımız HGKJ serisi ürünler doğrudan üretimden geliyor base.So bizden kapsamlı ve titiz bir geliştirme sürecinden geçmiş birinci sınıf bir ürün alabilirsiniz.İşte hem sizi hem de bizi şaşırtabilecek sürekli değişen pazarlama promosyonları yok, yalnızca istikrarlı ve tercihli prices.As ihtiyacın olduğu sürece al gitsin.

4. Fazla kalıntıları mikrofiber bir havluyla silin.

5. Bitirin ve katılaşmasını bekleyin.Genellikle yarım saat içinde kurur ve 24 saat içinde tam bir kaplama oluşturur.

【Oksidasyonu ve Solmayı Geciktirin】: Bu öğe, plastik kaplamanın yüzeyinde koruyucu bir kaplama oluşturabilir, kanalizasyonun aşınmasını etkili bir şekilde önleyebilir ve plastik kaplamanın solmasını ve yaşlanmasını geciktirebilir.

  • Marka Adı: HGKJ
  • Öğe Türü: Plastik ve Kauçuk Bakımı
  • Kaynak: Anakara Çin

Etiketler: araba.

1 Bunun için yorumlar
Misafir - 2023-06-27

thank çok teşekkür ederim, merhaba bugün onları al.