Demir Sökücü Araba Pas Anında Sökücü Sprey Demir Sökücü Tekne motosiklet tekerlekleri Ve Çalışma Yüzeyleri Güvenli Güvenilir

Demir Sökücü Araba Pas Anında Sökücü Sprey Demir Sökücü Tekne motosiklet tekerlekleri Ve Çalışma Yüzeyleri Güvenli Güvenilir

(0 Yorumlar)
₺244.79 ₺122.30

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Araba için Demir Sökücü, aracınızın metalik parlaklığını geri kazandırabilen güvenli ve güvenilir bir üründür. car.It paslanmayı güvenli ve etkili bir şekilde temizleyebilir, arabanıza zarar veren zararlı birikintileri giderebilir paint.It deri yüzeylerde temizlemek ve korumak için de kullanılabilir.

Belirleme:

Ambalaj Listesi:

5.Zaman Tasarrufu: Demir sökücümüz, arabanıza nazik ve demire dayanıklı pH nötr ve asitsiz bir formüle sahiptir contaminants.It kokuyu azaltır ve aracınızın görünümünü iyileştirir.

Anahtar Kelimeler: araba temizliği, leke temizliği

2.Hızlı Pas Giderme: Araba için bu demir sökücü, metalden pas çıkarmada hızlı ve verimlidir surfaces.It pasın tekrar oluşmasını önler ve pasınızın metalik parlaklığını geri kazandırır. car.It metal için güvenlidir ve boyaya veya kaplamaya zarar vermez.

3.Bakımı Kolay: Araba için bu demir sökücüyü püskürterek ve durulayarak, aracınızın yüzeyindeki pas parçacıklarından kurtulabilir ve temizleyebilirsiniz. shine.It aracınızın parlatma etkisini artırır ve daha fazla görünmesini sağlar attractive.It tüm boyalı yüzeylerde güvenlidir ve kaplama etkisine zarar vermez.Araba için bu demir sökücü, kullanımı kolay ve pratiktir.

Adı: Araba Leke Temizleyici

Araba Leke Temizleyici*1

Daha fazla ürün detayına bakın

Kapasite: 100 ml

1.Kapsamlı Uygulama: Aracınız için en iyi yöntem kaynaklanmaktadır.Bu demir sökücü, cam, kauçuk, halı, deri dahil olmak üzere herhangi bir yüzeydeki demir lekelerini çıkarabilir ve headliner.It aracınıza değerini artıran şık bir görünüm sağlar.

4.Temiz bir araba için demir sökücü: Bu ürün, arabanızdaki fren tozu ve benzeri demir birikintilerinden kurtulur. fallout.It hızlı reaksiyon süresine sahiptir ve demire temas ettiğinde mora döner, bu da yıkamaya hazır olduğu anlamına gelir.Bu nedenle, arabanızı parlak tutmanın kolay ve hızlı bir yoludur.

Brüt ağırlık: 120g

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Ürün Hacmi: araba temizleme spreyi

0 Bunun için yorumlar