Araba Balmumu Tampon Parlatma Pedleri Elektrikli Kablosuz Parlatıcı Çizik Onarım Aplikatör Zımpara Ağda Aracı Ek Parçası

Araba Balmumu Tampon Parlatma Pedleri Elektrikli Kablosuz Parlatıcı Çizik Onarım Aplikatör Zımpara Ağda Aracı Ek Parçası

(0 Yorumlar)
₺83.72 ₺52.66

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

1.Lütfen manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm hatalara izin verin, sipariş vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun.

Özellikler:

Not:

Emici köpüğü, mum uygulamasını optimize etmek ve çizikleri azaltmak için aracı parça parça cilalamanıza olanak tanır.Kullanımı kolay, hafif ve yapışkan sırtlı montajı çok kolay, değiştirilmesi sadece birkaç saniye sürer liner.It pnömatik veya elektrikli parlatma makinesi veya araba detay parlatma için kullanılabilir.

Anlayışınız için teşekkürler.

Tüm sünger parlatma pedleri, partikül kalmadığından emin olmak için kullanımdan önce temizlenmeli ve düzleştirilmelidir.Kullanımdan sonra parlatıcılar hemen temizlenmeli ve serin bir yerde kurutulmalıdır.

Paket içeriği:

Yüksek Kalite: Birinci kalite yün ped, sünger ped, bükülebilir, yıkanabilir ve tekrar kullanılabilir.Farklı renkli süngerler farklı yumuşaklığa sahiptir, pürüzlü ve küçük alanları parlatmak için uygun, istediğiniz gibi seçebilirsiniz.

Not:

OOTDTY'NIN SOHBETİ

Sadece balmumu aksesuarları.

Uygun: Hafifliklerini temizlemek ve iyileştirmek için her türlü kaplama boyasının cilalanması, parlatılması ve sızdırmazlığı için kullanılır; Ve oto araba detay parlatma için.Yapışkan destek, pedleri saniyeler içinde değiştirebilirsiniz.

22x Parlatma Pedi

Çap: Yaklaşık.8 cm/3.14 inç

Özellikler:

Profesyonel yün ve köpük ped parlatma, parlatma ve terbiye sistemi.Verimli kesme ve parlatma en zor araba oksidasyon kaplama, çizikler.Pnömatik veya elektrikli parlatma makinesinde kullanılabilir.

Malzeme: Sünger

2.Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.

  • Çap: 8cm
  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar