DN15 1/2 Erkek Konu Paslanmaz Çelik Drenaj Temizleme Memesi Kanalizasyon Jetter Memesi yüksek basınçlı yıkayıcı Drenaj Kanalizasyon Temizleme Memesi

DN15 1/2 Erkek Konu Paslanmaz Çelik Drenaj Temizleme Memesi Kanalizasyon Jetter Memesi yüksek basınçlı yıkayıcı Drenaj Kanalizasyon Temizleme Memesi

(0 Yorumlar)
₺461.60 ₺277.00

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Çalışma basıncı 4000 Psi'ye kadar ve çalışma sıcaklığı 300 °F'ye kadar

2.Lütfen bize olumlu geribildirim bırakın ve ürünlerimizden memnunsanız 5 yıldız verin, şiddetle tavsiye ettiğiniz şey daha ileri gitmek için motivasyonumuzdur, olumlu geribildirim bırakırsanız zamanınızı gerçekten takdir edeceğiz.

Malzeme: Paslanmaz Çelik;

Uygulama: Yıkama / Kireç Çözme/fosfor giderme, vb

Detaylar:

3.Satın alma işleminizle ilgili herhangi bir sorun varsa.Yüksek mükemmellik standartlarını koruyoruz ve %100 müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz.

1.Geribildirim bizim için çok önemlidir, %100 % memnuniyet için çalışıyoruz, herhangi bir sorunuz veya sorununuz varsa lütfen önce bizimle iletişime geçin, hızlı ve en iyi şekilde çözeceğiz.

Delik sayısı: ön 1 ve arka 6 delik, ön 1 ve arka 4 delik, ön 1 ve arka 3 delik;

1.Siparişler ödeme yapıldıktan ve onaylandıktan sonra 24-48 saat içinde işlenir 2.Alıcının adresine göre nakliye ayarlayacağız, bu yüzden lütfen www.sayaelektrik.com.tr'te doldurduğunuz adres ayrıntılarını onaylayın ve kontrol edin. 3.Ürünümüz için varsayılan nakliye yöntemini belirledik, nakliye yöntemini değiştirmek istiyorsanız, ekstra nakliye ücretini ödemelisiniz, herhangi bir sorunuz lütfen zamanında bizimle iletişime geçin. 4.Uzak alanın ekstra nakliye ücreti fiyatımıza dahil değildir, ihtiyacınız varsa, lütfen sipariş için uzak alanın ekstra nakliye ücretini ödeyin,bu yüzden DHL,UPS,FEDEX , TNT, ems'yi seçerken lütfen adresinizi kontrol edin. 5. Yüksek değerli sipariş gümrükleri vergiler için ücretlendirilebilir, alıcı vergileri ödemekle yükümlüdür, alıcılar parselde beyan edilen değere sahipse ve talep ederse, lütfen bizimle iletişime geçin.Servis Transit Süresi taşıyıcı tarafından sağlanır, hafta sonları ve tatil günleri hariçtir, bu nedenle nakliye süresi özellikle tatil sezonunda söz verdiğimizden daha uzun olabilir, bu yüzden lütfen sabırlı olun.Güncellenen herhangi bir izleme bilgisi size zamanında bildirilecektir, izleme bilgilerini resmi web sitesinden de alabilirsiniz.

Konu Boyutu: DN15-1/2 " Erkek Konu;

1.Biz alipay kabul, tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci emanet yoluyla kabul edilir. 2.Ödeme, sipariş 3'ten itibaren 3 gün içinde yapılmalıdır.Açık artırma kapandıktan hemen sonra ödeme yapamazsanız, lütfen birkaç dakika bekleyin ve ödemelerin 3 gün içinde tamamlanması gerekir.

1.Lütfen iade edin ve 7 gün içinde bize takip numarasını verin2.Tüm iade öğeler orijinal ambalajında ve durumda olmalıdır %3.100 % müşteri memnuniyeti bizim hedefimizdir.

  • Tutamak Tipi: Palmiye Türü
  • Meme Malzemesi: Alaşım
  • Su Boruları ile: No
  • Su Püskürtme Tipi: Su Sütunu
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Gövde Malzemesi: Alaşım
  • Arayüz Malzemesi: Alaşım

0 Bunun için yorumlar