200ml Araba Far Tamir Sıvısı Far Parlatma Restorasyon Parlatma far camı Restorasyon Kaplama Maddesi

200ml Araba Far Tamir Sıvısı Far Parlatma Restorasyon Parlatma far camı Restorasyon Kaplama Maddesi

(0 Yorumlar)
₺141.20 ₺70.60

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

1. Araba farları için yenileme maddesini sökmeye gerek yoktur.Bir şişe çizik, sararma, oksidasyon, bulanıklık ve çatlaklar gibi çoğu sorunu çözer.

3. [Geniş Uygulama Yelpazesi ] Araç Far Restorasyon Sıvısı, çoğu farın kullanılmasına izin verir, geniş bir kullanım alanına sahiptir ve araba farlarına yağmur, toz ve güneş ışığından mükemmel koruma sağlar.

4. [Optimal Hediye] Otomobil Far Tamir Sıvısı, ışık çıkışını ve ışın desenini geri kazanmaya yardımcı olur, araba farları için uzun ömürlü UV koruması sağlar, aile veya arkadaşlar için mükemmel bir hediye.

5. [Üstün Malzeme] Araba Far Temizleme Sıvısı, farları parlak ve güzel hale getirmenize yardımcı olarak size mükemmel bir deneyim sunan yüksek kaliteli malzemelerden oluşur.

1、Netliği kolayca geri Yükleyin: Araç farlarınızın çekimlerini geri yükleyin ve gece sürüş sırasında güvenliği artırmak için yepyeni bir araba far tamir sıvısı kullanın.

Ambalaj Listesi:

Mermi Noktaları:

2. Tozu temizlemek için farları iyice temizleyin.Yenilenmiş araba farları sarı, bulanık, oksitlenmiş veya çizilmiştir.Uygulama kapsamı otomobiller, elektrikli araçlar ve motorcycles.It basit kullanım, yüksek şeffaflık, güçlü yapışma vb. Özelliklere sahiptir.

Kapasite: yaklaşık 20 ml

1. [Far Temizliği için Olmazsa Olmaz ] Farlarınızı temizlemek için mükemmel olan Araba Far Tamir Sıvısı, gece sürüş sırasında güvenliği artırır, araba farlarının parlamasına ve yepyeni olmasına yardımcı olur.

4. Araba ışıklarının yenilenmesi ve yeni araba ışıklarının korunması için uygundur.Araba ışıklarının servis ömrünü uzatın.

3、Koruyucu Bariyer: Farın yüzeyinde yaşlanmaya, solmaya, hava koşullarına ve güneş erozyonuna, yağmura, toza vb.Karşı koruyan bir bariyer görevi görür.

1 * Far Tamir Sıvısı

2. [Kullanımı Kolay ] Kullanımı karmaşık adımlara sahip olmayan Car Headlight Cleaner, çizikleri ve kiri kolayca çıkarmak için kullanıyor, bu da ışık satın alma ve kurulum maliyetini düşürüyor.

5、Estetiği Geliştirin: Araba ışıklarının sarı ve bulanık oksidasyonunu ortadan kaldırarak görünümü büyük ölçüde eski haline getirin ve değer katın.

4、UV koruması: Far merceğinin bulanıklığını ve korozyonunu tamamen ortadan kaldırın ve size uzun ömürlü UV koruması sağlarken ışık çıkışını ve ışın desenini kolayca geri yükleyin.

Daha fazla ürün detayına bakın

Belirleme:

2、Hızlı ve kolay Uygulama: Çizikleri kolayca çıkarın ve aracın ışık çıkışını hemen geri yükleyin, net sonuç visibility.No yeni farlar satın almanız ve kurulum için ödeme yapmanız gerekir.

Adı: Far Tamir Sıvısı

3. Far tamir maddesi lambasının çiziklerini, sararmasını, bulanıklaşmasını ve oksidasyonunu gidermede önemli bir etkiye sahiptir.

Tanım:

  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar