Araba Cam Su Geçirmez Kaplama Maddesi Anti-Yağmur 500ML Otomatik Yağmur Geçirmez buğu Önleyici Ajan Sprey Sis Sprey Sökücü Windows Aynalar

Araba Cam Su Geçirmez Kaplama Maddesi Anti-Yağmur 500ML Otomatik Yağmur Geçirmez buğu Önleyici Ajan Sprey Sis Sprey Sökücü Windows Aynalar

(0 Yorumlar)
₺2 463.86 ₺1 231.84

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Özellik:

Buğu Önleyici Maddenin Kullanım Talimatı

Daha fazla ürün detayına bakın

3. Bu araba yağmur önleyici sprey, ön camınızda süper hidrofobik bir tabaka oluşturarak daha uzun süreli bir etki sağlar.

Notlar:

Ürün Listesi:

Ürün boyutu: yaklaşık 8.5 * 8.5 * 19 CM /3.35*3.35*7.48 inç (tek şişe )

2. Lütfen manuel ölçüm nedeniyle hafif bir ölçüm sapmasını affedin.

5.Kullanımı Kolay: Oto camı yağmur geçirmez maddeyi camın üzerine püskürtün ve cilalamaya veya durulamaya gerek kalmadan bir havluyla silin.Temizleyici buğulanmayı durdurur ve görüşünüzü iyileştirir.

1. Farklı monitör ve ışık efektleri nedeniyle, öğenin gerçek rengi resimlerde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.

Seçenek A: Buğu önleyici ajan*1

2.Süper Hidrofobik Sprey: Sis veya yağmurun yoldaki görünürlüğünüzü bozmasına izin vermeyin.Bu sprey, ön camınıza saatlerce süren süper hidrofobik ve görünmez bir etki verir.

3.Verimli temizlik: Bu araba yağmur geçirmez ajan sadece aracınızın ön camında buğulanmayı önlemekle kalmaz, aynı zamanda kir, parmak izi, yağ, evcil hayvan tükürüğü ve ağaç özünü kolaylıkla temizler.

Ürün Adı: Deterjan

Ürün ağırlığı: şişe başına yaklaşık 500g

Seçenek B: Yağmur Geçirmez ajan*1

Seçenek C: Buğu önleyici ajan*1 + Yağmur geçirmez ajan * 1 + Havlu * 2

4.Geniş Uygulama: Buğu önleyici sprey, sürüş sırasında daha iyi görmenize ve güvende kalmanıza yardımcı olur.Ön camlarda, pencerelerde, makyaj aynalarında, cam kapılarda, banyo camlarında ve daha fazlasında kullanın.

2. Bu buğu önleyici sprey, yalnızca aracınızın ön camında buğulanmayı önlemekle kalmaz, aynı zamanda kir, parmak izi, yağ, evcil hayvan tükürüğü ve ağaç özünü kolaylıkla temizler

Belirleme:

4. Ön camlar, pencereler, makyaj aynaları, cam kapılar, banyo camı ve daha fazlası üzerinde çalışır.

Camı temizleyin, buğulanmayı önleyici maddeyi camın üzerine eşit şekilde püskürtün ve buğulanmayı önleyici maddeyi bir havluyla silin.

Camı temizleyin, yağmur geçirmez maddeyi camın üzerine eşit şekilde püskürtün ve camdaki yağmur geçirmez maddeyi bir havluyla silin.

Ürün malzemesi: sıvı

1.Yağ Filmi Tabakası Oluşumu: Su bazlı ve yağsız, gece sürüş sırasında parlama olmadan, yağmur geçirmez ajan, net görüş sağlamak için kullanımdan sonra cam üzerinde bir yağ filmi tabakası oluşturacaktır.

1. Ön camınızda hızlı bir şekilde yağ filmi tabakası oluşturabilir, bu da buğulanmayı önler ve size net görüş sağlar.

Yağmur Geçirmez Ajanın Kullanım Talimatı

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Harici Test Sertifikası: ce
  • Özel Özellikler: Sis Önleyici Sprey
  • Ürün Hacmi: 300ml
  • Ürün Ağırlığı: 500g

0 Bunun için yorumlar