Marka Yeni Araba Kapı Contası Kiti Ses Geçirmez Kauçuk Hava Taslak sızdırmazlık bandı Rüzgar Gürültü Azaltma Subaru Impreza İçin Fit

Marka Yeni Araba Kapı Contası Kiti Ses Geçirmez Kauçuk Hava Taslak sızdırmazlık bandı Rüzgar Gürültü Azaltma Subaru Impreza İçin Fit

(0 Yorumlar)
₺1 147.54 ₺1 090.25

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Araba Kapısı Sızdırmazlık Şeritleri Kitinin kurulumu kolaydır, contaların kırmızı koruyucu desteğini çıkarmanız ve sıkıca takılabildiğinden emin olmak için sıkıca bastırmanız yeterlidir.Pratik ve kullanımı rahat.Böyle pratik bir araca ihtiyacınız olacak.

Özellikler:

* Yağmur ve tozun girmesini etkili bir şekilde önleyin.

Araba Kapısı Kauçuk Conta Şeridi özel olarak özel olarak kesilmiştir.Diğer dış seslerle birlikte kabine giren rüzgar gürültüsünü önemli ölçüde azaltın.

1 takım * Tam set mühür şeritleri (Dahil Ön/Arka Kapı, merkezi Pilliar(B Pillar), Hood, ve Gövde şerit vb.)

* Kapı etkisini azaltın ve rüzgar gürültüsünü bastırın.

- OEM verilerinin analizine ve üretimine göre, yüksek kaliteli sızdırmazlık şeridi , kapanırken boya yüzeyinin aşınmasını ve sürüş sırasında aşırı rüzgar gürültüsünü önlemek için orijinal araç kapısının boşluk kusuruna uyar, bu da aracın derecesini mükemmel bir şekilde iyileştirir ve pratik ve güzeldir.

Bu Kapı Conta Setini neden kullanmalıyız?

Kurulum Hakkında: Malzemeleri kendiniz hazırlamaya gerek yoktur, ürünlerimiz yapışkan destek ile birlikte gelir, kırmızı koruyucu filmi çıkarın eklenebilir.

Subaru Forester İçin uygun

* Yüksek hızlarda sürerken rüzgar gürültüsünü azaltın.

En kaliteli malzemelerden yapılmış EPDM köpüklü içi boş kauçuk.Yumuşak, su geçirmez ve iyi ısı ve soğuğa sahiptir resistance.It sızdırmazlık, sesi azaltma ve tozu giderme işlevlerine sahiptir.

- Tesla Model 3 için özel olarak tasarlanmış ön ve arka kapaklar, kapılar ve A&B sütunları için eksiksiz bir sızdırmazlık şeridi seti rüzgarı etkili bir şekilde engelleyebilir, su sızıntısını önleyebilir ve dış gürültüyü azaltabilir.Kapı sızdırmazlığını, ses yalıtımını ve gürültü azaltmayı arttırmak, motor bölmesinin soğutma hava akışını optimize etmek, kabin klimasının soğutma etkisini iyileştirmek ve sessiz ve konforlu bir sürüş ortamı sağlamak.

- Sızdırmazlık şeridi, güvenli ve kokusuz, sağlam ve dayanıklı, iyi ısı ve soğuk direncine sahip ve etkili bir şekilde su geçirmez ve toz geçirmez olan çevre dostu kauçuk malzemeden yapılmıştır.Güçlü yapıştırıcı kullanın, yüksek viskoziteli, düşmesi kolay değil off.It metaller ve plastikler dahil olmak üzere çeşitli malzemeleri bağlayabilir.

Marka Yeni Araba Kapı Contası Kiti Ses Geçirmez Kauçuk Hava Taslak sızdırmazlık bandı Rüzgar Gürültü Azaltma

* Klima soğutma ve ısıtmanın etkilerini iyileştirin.

- Durumu: %100 % Yepyeni.

Paket içeriği:

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Öğe Türü: Dolgu maddeleri, Yapıştırıcılar ve Dolgu Macunları
  • Malzeme Türü: Silgi
  • Özel Özellikler: Koruma
  • Ürün Ağırlığı: 0.5kg
  • Ürün Genişliği: 00cm
  • Ürün Yüksekliği: 00cm
  • Ürün Uzunluğu: 00cm
  • Harici Test Sertifikası: CCC
  • Model Adı: 10001

0 Bunun için yorumlar