6 Adet Silgi Temizleme Kiti, Uzatılabilir Mikrofiber Tüy Silgi Temizleme Toz Örümcek Ağı tavan vantilatörleri Işıkları Panjur Arabalar

6 Adet Silgi Temizleme Kiti, Uzatılabilir Mikrofiber Tüy Silgi Temizleme Toz Örümcek Ağı tavan vantilatörleri Işıkları Panjur Arabalar

(0 Yorumlar)
₺591.81 ₺378.85

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Örümcek Ağlarına ve Toza Güle Güle Deyin - Kullandıkça elektrostatik olarak şarj olur, tozu, poleni ve tüyleri kolaylıkla çeker.Ev aletleri, tavan, panjurlar, tavan vantilatörleri, çeşitli mobilyalar ve arabalar için kullanılır.

Yıkanabilir ve Çıkarılabilir - Kafayı teleskopik çubuktan kaydırın, ılık veya düşük ısıda suyla elde yıkayın!(Kuruması için havalandırılan bir yere koyun.) Ucuz tozlayıcıları sürekli atmak yerine, tozlayıcıyı tekrar tekrar kullanarak zamandan, paradan ve çevreden tasarruf edersiniz.

1 x teleskopik çubuk

1 x örümcek ağı fırçası

1 x çatlak fırça kafası

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

1 x mikrofiber kafa

Paket içeriği:

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Renk: gri

Malzeme: şönil + fiber

1 x Küçük Şönil Silgi Kafası

1 x şönil kafa

100 inç Çift Silgi Kombinasyon Seti-Sağlam ve dayanıklı, hafif olan 100 inç uzunluğunda paslanmaz çelik uzatılabilir tutamak, Merdivensiz yüksek alanları temizleyebilir, tozu kolayca temizleyebilirsiniz.

Bükülebilir Tüy Silgi Kubbe şekli Örümcek Ağı Silgi-Bükülebilir silgi kafası, ulaşılması zor her türlü alanı temizleyerek istediğiniz çeşitli açılarda bükülebilen 90° ' ye kadar güçlü ve bükülebilir.Örümcek ağı Silgi, bu sinir bozucu örümcek ağlarını temizlemek için mükemmeldir.sadece ağın ortasına yapıştırın ve döndürün.

  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar