3 Adet Araba Çizik Sökücü Kalem Su Geçirmez Otomatik Çizik Onarım Kalem Suya Dayanıklı araba boyası Çizik onarım kalem Seti

3 Adet Araba Çizik Sökücü Kalem Su Geçirmez Otomatik Çizik Onarım Kalem Suya Dayanıklı araba boyası Çizik onarım kalem Seti

(0 Yorumlar)
₺150.84 ₺75.42

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

3.Kullanımı kolay: Bu Boya Kalemlerinin kullanımı kolaydır.Temiz ve kuru araba çizikleri.Çizik kalemini 40-50 kez sallayın.Çizikleri boya ile boyayın pen.Do arabanızı üç gün boyunca yıkamayın.

Mürekkep içeriği: yaklaşık 6 ml

Boyutu: Yaklaşık 13.5 * 2 * 2 cm/5.31*0.79*0.79 inç

2. Kullanımı kolay, dayanıklı ve taşınabilir.

5.Taşıması kolay: Bu Araba çizik onarım kalemi sadece 20g.No sızıntı ink.It taşımak ve saklamak için uygundur.Ve arkadaşlarınız veya aileniz için pratik bir hediye olabilir.

Adı: boya kalemi

Daha fazla ürün detayına bakın

4. Pratik araba araçları.

2.Üst düzey Malzeme: Otomotiv boyası Kalem, tamir edilen parça ile orijinal araba boyası arasındaki renk farkını koordine edebilir.Dayanıklı ve suya dayanıklı.

1. Tamir edilen parça ile orijinal araba boyası arasındaki renk farkını koordine edebilir.

Renk: siyah, beyaz

3. Küçük çizikleri etkili bir şekilde kapatır ve arabanızı daha parlak hale getirir.

1.Çizikleri Ortadan Kaldırın: Küçük çizikleri örtmek ve araba lekelerini düzeltmek için uygundur.Aracınızın daha güzel görünmesini sağlar.Bu boya kalemi, daha büyük araba çiziklerini örtmek için kullanılamaz.

3 * araba Çizik Onarım kalem

Tanım:

Belirleme:

Ambalaj Listesi:

4.Olmazsa Olmaz Araba Aksesuarları: Araba severler ve sürücüler için gereklidir.Bu araba boyası Onarım Kalemi, küçük çizikleri onarmanıza yardımcı olur.Sizin için çok zaman ve paradan tasarruf edin.

  • Tip: Kalem
  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar