20 ADET Araba Parlatıcı Ped Kaput Mikrofiber Parlatma yatak örtüsü seti Araba parlatma makinesi Kaput Parlatma Pedi Motor Kaputu Mikrofiber

20 ADET Araba Parlatıcı Ped Kaput Mikrofiber Parlatma yatak örtüsü seti Araba parlatma makinesi Kaput Parlatma Pedi Motor Kaputu Mikrofiber

(0 Yorumlar)
₺518.51 ₺259.25

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

2、Yüksek kaliteli Malzeme: iyi tokluk ve genişletilebilirliğe sahip mikrofiber malzemelerden yapılmış, kapağımızın deforme olması ve şekillendirilmesi kolay değildir.

Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe renk farkı var, lütfen anlayın.

Ambalaj Listesi:

Mermi Noktaları:

3、Geniş Uygulamalar: Çeşitli mobilya, otomobil üretimi, metal, bronz, ahşap boya, iç tasarım, üst düzey mutfak eşyaları ve müzik aletleri için uygundur.

Yaklaşık 5-6 inç araba parlatma makinesi kapağı için uygundur.Yüksek kaliteli malzemelerden yapılmış, mükemmel kalitede pedlerimiz, arabanıza evde bakma ihtiyaçlarınızı karşılayabilir.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda tolerans vardır.

12 * Mikrofiber Parlatma Bonesi

4 * Polar Parlatma Bonesi

Renk: gösterildiği gibi

Özellikler:

Adı: Parlatıcı Ped Kaput

5、İdeal Seçim: Fiyat düşük, biz kaynak tedarikçisiyiz ve toplu siparişler bekliyoruz.

4.Yanınıza almak için uygun: Araba parlatıcı ped, istediğiniz zaman hareket ettiğinizde, başa çıkmak veya taşınmak için daha kolay ve daha esnek bir şekilde yerleştirilebilir.

Notlar:

3.Kullanımı Basit: Tampon kaputu, yaklaşık 5-6 inçlik bir pakete sahip araba parlatma makinesine uygulanabilir.Parlatma pedini parlatma makinesinde rahat ve hızlı bir şekilde örtün.

4 * cila aplikatörü Parlatma Kaputu

2.Sıkı dikiş: Parlatma kaput pedleri mükemmel işçiliğe sahiptir ve yumuşak bir örtü, iyi mum giderme ve parlatma etkisi ile yırtılması kolay olmayan sıkı dikişlerdir.

4、Mükemmel işçilik: Sıkı dikiş, yırtılması kolay değil, yumuşak yüzey, iyi balmumu çıkarma ve parlatma etkisi ile.

1.Dayanıklı Malzeme: Parlatma kaputu, nefes alabilen ve güvenilir, yumuşak, dokunması rahat ve kırılması ve solması kolay olmayan mikrofiber deriden üretilmiştir.

Daha fazla ürün detayına bakın

1、Kullanımı Kolay: Bu araba parlatma koruyucu örtü, yaklaşık 5-6 inç araba parlatma makinelerini sarmak için uygundur.Sadece uygun ve hızlı olan parlatma makinesindeki parlatma pedi kaputunu kapatın.

Tanım:

Boyutu: yaklaşık 29 * 23 * 3 cm/11.42*9.06*1.18 içinde

5.Yaygın Uygulama: Araba kaputu çeşitli mobilya, otomobil üretimi, metal, bronz, ahşap boya, iç tasarım, üst düzey mutfak eşyaları ve müzik aletleri için uygundur.

  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar