Sis Defender Sprey Araba Cam Su Geçirmez Kaplama Maddesi Uzun Ömürlü Sis Sökücü İçin Bez İle Windows Ön Camları Aynalar Duş

Sis Defender Sprey Araba Cam Su Geçirmez Kaplama Maddesi Uzun Ömürlü Sis Sökücü İçin Bez İle Windows Ön Camları Aynalar Duş

(0 Yorumlar)
₺190.00 ₺119.79

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

100 ml: 4*11 cm

3.Nem ve Yağmuru Önleyin: Nem ve yağmurun ön camı ve aynaları ıslatmasını önleyen Camlar için Buğu Önleyici Sprey, net görüş için görünmez bir film oluşturarak camı temizlemenize gerek kalmaz.

4.Basit ve Hızlı: Parlatmadan istenen alanlara püskürtülerek uygulanması kolay olan Cam Buğu Önleyici Spreyin ön camlar, pencereler ve ayna yüzeyleri için uygun kir, yağ ve parmak izlerini gidermesi kolaydır.

5.Geniş Uygulama: Pencere Buğu Çözücü, pencereleriniz ve aynalarınız için kullanılır, ayrıca banyo camı,makyaj masası aynaları ve cam kapılar için de uygundur, motosiklet güneş şemsiyelerine, aynalara, gözlüklere ve yüzme gözlüklerine püskürtmeye uygundur.

Cam Buğu Çözücü, görünürlüğü artırmak için nem ve yağmurun araç ön camlarını ve aynalarını ıslatmasını önleyen görünmez bir su geçirmez film oluşturabilir.

1. Monitörün renk sıcaklığı, kamera, ortam ışığı ve fotoğrafçılık becerileri nedeniyle, malların bazı resimlerinde hafif bir renk farkı olabilir, ayni renk geçerli olacaktır!

Tanım:

256:5.5*15.5 cm

Notlar:

1.Süper Hidrofobik: Daha uzun süreli etkiler için en son su geçirmez teknolojiyi kullanan Fog Defender Spreyi kokusuz, uzun ömürlü, nefes alabilen, görünmez ve süper hidrofobiktir ve camınızda net ve ince bir kaplama oluşturur.

Ambalaj Listesi:

Belirleme.

2. Farklı manuel ölçüm nedeniyle, lütfen hafif boyut farklılıklarına izin verin.

2.Su Geçirmez Kaplama: Buğu Çözücü Sprey, gece ve yağışlı havalarda görünürlüğü artırarak sürücü güvenliğini sağlar, cam yüzeylerde otomatik ve hızlı bir şekilde su engelleyici bir film oluşturur.

Kapasite: 100 ml, 256 ml

Adı:Buğu önleyici sprey veya gözlük

Daha fazla ürün detayına bakın

Buğu Çözücü Sprey * 1

Araba camları, aynalar, banyo camı, makyaj masası aynaları, cam kapılar vb.İçin uygundur.

Havlu * 1

Havlu: 25 * 25 cm

Boyut.

  • Harici Test Sertifikası: ce
  • Özel Özellikler: antifoggant
  • Ürün Ağırlığı: 400g
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Ürün Hacmi: 256ML

0 Bunun için yorumlar