Araba Kaplama Kiti 120ml Otomatik Kaplama Araba Tamir Nano Sprey Anti Kirlenme Araba Kaplama Seramik Nano Sprey Araba Kalkanı Kaplama Spreyi

Araba Kaplama Kiti 120ml Otomatik Kaplama Araba Tamir Nano Sprey Anti Kirlenme Araba Kaplama Seramik Nano Sprey Araba Kalkanı Kaplama Spreyi

(0 Yorumlar)
₺249.99 ₺125.00

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Ürün kapasitesi: 120 ml

1 * hızlı kaplama spreyi

Liste:

3.Dayanıklılığı artırın: Araba boyanızın solmasını ve yaşlanmasını önleyerek, Hızlı Araba Kaplama spreyi durability.It güçlü bir anti-UV işlevi sağlar ve asit yağmuru ve endüstriyel gibi çevre kirliliğine dayanabilir dust.It ayrıca güneş ışığını etkili bir şekilde engeller ve aracınızın daha uzun süre dayanmasını ve daha iyi görünmesini sağlar.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Temiz tutun: Gelişmiş nanoteknolojiyi kullanan bu hızlı araba kaplama spreyi, araç yüzeyinizde tozun yapışmasını etkili bir şekilde önleyen ve temizliği kolaylaştıran süperhidrofobik bir kaplama oluşturur.

4.Geniş kullanım alanları: Bu spreyi jant, abajur, metal veya maun gibi herhangi bir boya yüzeyinde kullanabilirsiniz ve bunları hızlı ve güvenilir bir şekilde koruyacak ve geliştirecektir.

Sprey Kaplama Maddesi, araba boyanızı asit yağmuru ve endüstriyel gibi çevre kirliliğinden koruyabilen süperhidrofobik bir kaplamadır dust.It abajurunuzun parlamasını da sağlayabilir new.It güvenli ve etkili yüksek kaliteli malzemelerden yapılmıştır.Sadece arabanıza püskürtün ve bir bezle silin. cloth.It kullanımı kolaydır ve araba boyanızın ömrünü uzatabilir.Bugün deneyin ve farkı görün.

2.Araba boyanızı koruyun ve güzelleştirin: Bu hızlı araba kaplama spreyi ile, sertliğini ve parlaklığını artıran araba boyanız için yüksek aşınma direnci ve çizilme direnci elde edebilirsiniz.Bu şekilde, araba boyanızın ömrünü uzatabilir ve iyi görünmesini sağlayabilirsiniz.

5.Çevresel Güvenli Formül: Hızlı araba kaplama spreyimiz kokusuz ve zararlı madde içermeyen yüksek kaliteli malzemelerden yapılmıştır.

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Model Numarası: Araba Kaplama Maddesi
  • Ürün Ağırlığı: 100, 120g
  • Ürün Hacmi: 120ml
  • Özel Özellikler: Araba Dış Restoratörü, Kirlenme Önleyici Araba Kaplama Seramik Nano Sprey
  • Harici Test Sertifikası: ce

0 Bunun için yorumlar