Elektrikli el süpürgesi Kablosuz Basınçlı Hava Silgi Şarj Edilebilir Akülü Taşınabilir Araba Ev Bilgisayar Klavye Temizleyici

Elektrikli el süpürgesi Kablosuz Basınçlı Hava Silgi Şarj Edilebilir Akülü Taşınabilir Araba Ev Bilgisayar Klavye Temizleyici

(0 Yorumlar)
₺669.35 ₺334.68

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

USB veri kablosu * 1

1. Farklı monitör ve ışık efektleri nedeniyle, öğenin gerçek rengi resimlerde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.

3.Uzun Pil Ömrü: Bu hava üfleyici, üzerinden şarj edilebilen dahili bir şarj edilebilir lityum pile sahiptir. USB.It uzun pil ömrüne ve düşük enerji tüketimine sahiptir, böylece cihazlarınızı bu silgi ile kolayca ve etkili bir şekilde temizleyebilirsiniz.

Bu kablosuz hava ile toza ve kire elveda deyin duster.It herhangi birini temizlemek için güçlü havayı püskürten yüksek hızlı bir türbin motoruna sahiptir. surface.It kolayca şarj etmenizi ve istediğiniz zaman, istediğiniz yerde kullanmanızı sağlayan bir USB şarj bağlantı noktasına sahiptir.Klavyenizi, araç iç mekanınızı, kanepenizi veya evcil hayvan tüylerinizi temizlemeniz gerekip gerekmediğine bakılmaksızın, bu kablosuz hava silgi birçok senaryoyu işleyebilir.Sizinkini bugün alın ve daha temiz bir ortamın tadını çıkarın.

Fırça ağız*1

Hatırlatma: El ve katlanabilir

Paket boyutu: yaklaşık 18 * 14.5 * 7 cm/7.09*5.71*2.76 içinde

Malzeme: ABS Emiş gücü: 10.1-15KPA Vakum derecesi: 2000 Pa altında Hız: 12000 rpm Pil kapasitesi: 1300 mAh Anma gücü: 12 W

Ürün Adı: Kablosuz Toz Üfleyici

Ürün boyutu: yaklaşık 18 * 14.5 * 7 cm/7.09*5.71*2.76 içinde

Tanım:

Uzun ağız*1

Özellik: 3'ü 1 arada

1.3 in 1 Hava Silgi: Bu bilgisayar silgi özellikleri bir toz üfleyici, toz vakum, ve hava emme modes.It çeşitli temizlik ihtiyaçlarını karşılayan ve eşyalarınızın ömrünü uzatan çok yönlü bir cihazdır.

Küçük ağızlık * 1

Brüt ağırlık: yaklaşık 380g

2.Süper Güçlü Hava Akımı: Yüksek hızlı türbin motoru ile hava silgimiz güçlü bir patlama üretebilir air.It herhangi bir elektronik toz ve enkaz kaldırabilirsiniz device.It yüksek verimlilikle her yere kolayca erişebilir.

5.Geniş Uygulama: Bu elektrikli silgi, araba koltukları, klavyeler, panjurlar ve kamera lensleri gibi farklı temizlik zorluklarını üstlenebilir.Çok yönlülüğü nedeniyle çeşitli durumlara kolaylıkla sığabilir.

Daha fazla ürün detayına bakın

Kablosuz toz üfleyici*1

4.Esnek ve Taşınabilir: Bu kablosuz hava silgi, size 90 derece bükme seçeneği sunan katlanabilir bir tasarıma sahiptir.Bu sayede cihazlarınızı ulaşılması zor yerlerde temizleyebilir ve saklarken yerden tasarruf edebilirsiniz.Ayrıca her yere yanınızda götürebilir ve cihazlarınızı istediğiniz zaman temizleyebilirsiniz.

2. Lütfen manuel ölçüm nedeniyle hafif bir ölçüm sapmasını affedin.

Ürün Listesi:

Net ağırlık: yaklaşık 360g

Kullanım kılavuzu * 1

Renk: yeşil

Belirleme:

Hava emme memesi*1

Notlar:

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Ürün Ağırlığı: 1.00kg

0 Bunun için yorumlar