Araba Camı İçin Etiket Sökücü Kir Ve Leke Çıkarıcı Etiket Yapışkanlı Sakız Sökücü Tüm Amaçlı Temizleyici

Araba Camı İçin Etiket Sökücü Kir Ve Leke Çıkarıcı Etiket Yapışkanlı Sakız Sökücü Tüm Amaçlı Temizleyici

(0 Yorumlar)
₺2 264.99 ₺1 132.49

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Adı: Araba Cam Etiket Temizleyici

Lütfen manuel ölçüm nedeniyle boyutta hafif toleranslara izin verin ve fotoğraftaki aydınlatma, gerçek hayatta olduğundan daha fazla renk farkına neden olabilir.

1.Zahmetsiz Uygulama: Etkilenen arayüze kolayca püskürtülebilir ve etkiyi görmek için silinebilir.Leke Çıkarıcı ayrıca solmayı, renk bozulmasını ve çatlamayı önleyebilir.

Not:

Belirleme:

2.Güçlü Sökücü: Leke üzerinde sadece birkaç dakika sonra temizler.Araç Camı için Çıkartma Çıkarıcıyı nazikçe silin ve temizleme etkisi dış kısımda anında görünür ve solüsyonun kendisinde leke veya iz bırakmaz.

4.Geniş Uygulama Yelpazesi: Etiket Yapıştırıcı Sökücü, cam, kumaş, metal, tezgah, fayans ve diğer malzemelerden yapılmış platformlardaki güçlü lekeleri çıkarmak için kullanılabilir.

Güvenli Yapışkan Sökücü, etkilenen arayüze kolayca püskürtülebilir ve görmek için silinebilir. effect.No çözeltilerin karıştırılması gereklidir.Solma, renk değişikliği ve çatlamayı önlerken hızlı etkili ve güçlüdür.

Tanım:

Daha fazla ürün detayına bakın

1 * Araba Cam Etiket Temizleyici

3.Otomobiller için iyi Koruma: Etiket Sökücü Püskürtücümüz, aracınızın boyasına iyi koruma sağlar.Etiketleri, lekeleri vb. Çıkarırken pul veya hasar yoktur.

Net: 300 ml

5.Kaliteli Hizmet: Daha iyi alışveriş deneyiminiz için, herhangi bir sorunuz veya öneriniz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, ihtiyaçlarınızı karşılamak için mükemmel satış sonrası hizmet sunacağız.

Talimatlar: Kullanmadan önce iyice çalkalayın ve dik durun, nesnenin dışından 15-25 cm / 5.91-9.84 inç mesafeden püskürtün.Birkaç dakika bekleyin, hafifçe ovalayın.

Ambalaj Listesi:

Bu Etiket Yapıştırıcı Sökücüyü evde, atölyede veya arabada kullanabilirsiniz.Cam, kumaş, metal, tezgah, fayans ve diğer malzemelerden yapılmış dış mekanlar için uygundur.

  • Model Numarası: Araba cam çıkartması Sökücü
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Ürün Hacmi: 300ml

0 Bunun için yorumlar