Çizik Onarım Kalem Renkli Oto Boya Çizik tamir kiti Arabalar İçin Su Geçirmez Çizik Sökücü Otomobil Parlatma Kalem

Çizik Onarım Kalem Renkli Oto Boya Çizik tamir kiti Arabalar İçin Su Geçirmez Çizik Sökücü Otomobil Parlatma Kalem

(0 Yorumlar)
₺180.36 ₺90.08

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Özellikler:

2. Su geçirmez

Rötuş Boya Kalemi, Araba Çiziklerini Silmek için Su Geçirmez Araba Boyası Çizik Giderici Kalem, Çok Renkli Oto Boyası Çizik Onarım Rötuş Kalemleri Araba Yenileme Kiti, 1 Çizik Onarım Kalemi, 1 Parlatma Kalemi

1. Mükemmel bir Yüzey Oluşturur-Arabanızda küçük çizikler, kıvrımlar veya başka izler varsa, su geçirmez rötuş boyası ile kolayca onarabilirsiniz pen.It çizikleri kolayca çıkarmanıza ve onarmanıza ve görünümlerini geri yüklemenize yardımcı olarak orijinallerinden daha da yeni hale getirir.

2. Renkler: Mat Siyah, Beyaz, Sarı, Gümüş, Kırmızı, Siyah, Kahverengi

3. Araba Yenileme kiti-Arabalar için bu su geçirmez rötuş boya kalemi seti 2 farklı boya kalemi içerir. 1 çizik onarım ve kaldırma kalemidir ve diğer 1, araba boyasının görünümünü geri kazanmaya yardımcı olmak için kullanılan parlatma kalemidir.Araba boyası yenileme için harika.

2. Kullanımı Kolay-Araç boyaları için bu yeni araba çizik sökücü, araba tutkunları için en iyi seçimdir ve drivers.It kullanımı kolaydır.Ve birçok küçük çiziğin onarılmasına yardımcı olarak çok para kazandıracak.Ve boya da su geçirmezdir.Her türlü hava koşulunda kullanabilirsiniz.

1. Adı: Dokunmatik ups boya kalemi Arabalar için Çizik Onarım Kaldırma

5. Nasıl Kullanılır-Kullanmadan önce boya çiziklerini temizleyin.Balmumu ve pası çiziklerden temizleyin.Çok renkli boya çizik onarım kalemini kullanmadan önce yaklaşık 20-40 kez sallayın.Çok kolay.Ve etkinliği sağlamak için lütfen güneşli günlerde kullanın.

1. Kullanımı kolay

4. 7 Renk Mevcuttur-Su geçirmez araba rötuş boya kalemlerimizin 7 rengi mevcuttur.Mat siyah, beyaz, sarı, kırmızı, kahverengi, gümüş ve siyah vardır.Araçlarınızın boya rengine uygun 1 adet olacaktır.

Özellikler:

Parlatma Kalem x 1

Mermi Noktaları:

Dokunmatik Ups Kalem x 1

Söküm:

Paket içeriği:

  • Tip: Kalem
  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar