Araba kar zinciri Araba Lastiği Anti-patinaj Zincirleri Kalınlaşmış Kış Kar Buz Zincirleri Oto Tekerlekler Aksesuarları Kamyon otomobil araç SUV

Araba kar zinciri Araba Lastiği Anti-patinaj Zincirleri Kalınlaşmış Kış Kar Buz Zincirleri Oto Tekerlekler Aksesuarları Kamyon otomobil araç SUV

(0 Yorumlar)
₺322.91 ₺258.29

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Malzeme: TPU + çelik

Açıklamalar:

1 x araba kar zinciri

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans olabilir.

4.Montajı Basit: Ayarlanabilir gergi bantlarına sahip olduğu için Kar Lastiği Zincirlerini monte etmek kolaydır.Ve aracı hareket ettirmenize gerek yok ve dakikalar içinde hızlı yükleme ve boşaltma yapabilirsiniz.

5.Uygulama kapsamı: Kar Zincirleri, kar yolları, çamur yolları, kum yolları, yağmur yolları, tırmanma yolları, yamaçlar ve diğer acil durumlar için gerekli bir araç olarak tasarlanmıştır.

Özellikler:

Boyutu: 55 * 62 * 7 cm/21.65*24.4*2.75 içinde

1. TPU ve çelik malzemeden yapılmış, evrensel araba kar zincirleri kaymaz, aşınmaya dayanıklı, düşük sıcaklığa dayanıklı, dayanıklı ve tekrar kullanılabilir.

1.Aşınmaya dayanıklı TPU ve Çelik Malzeme: TPU ve çelik malzeme ile donatılmış Tekerlek Zincirleri düşük sıcaklığa dayanıklı, aşınmaya dayanıklı, kaymaz, sert ve dayanıklıdır.

2. Kar, çamur, yağmur yolu ve eğimde kullanılabilir.

3. Seyahat, kar, çamur, tırmanma, buz ve diğer acil durumlar için gerekli bir araçtır.

Işık efektleri ve fotoğraf açıları nedeniyle, öğenin rengi ve resimde gösterilenin bir nüansı olabilir.

Daha fazla ürün detayına bakın

Farkına varmak:

Paketleme Listeleri:

4. Kolay yükleme ve boşaltma.

2.Kaymaz Fonksiyon: Otomobil Kaymaz Zinciri, şiddetli hava koşullarında güzel bir etki sağlamak için çift dişli ve katmanlı bir desen kullanır.Ve arabanın kaymasını önler ve araba sürtünmesini artırır.

Adı: Evrensel Araba kar Zincirleri

3.Yüksek Uyumluluk: Kar Lastiği Zincirlerinin yüksek uyumluluğu, çoğu standart otomobil, SUV, hafif kamyon, treyler, kamyonet ve binek otomobille uyumlu olmasıdır.

  • Ürün Uzunluğu: 30cm
  • Malzeme Türü: TPU + çelik
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Ürün Genişliği: 20cm
  • Ürün Ağırlığı: 680g
  • Öğe Türü: Kar Zincirleri

0 Bunun için yorumlar