Kar Zincirleri SUV İçin 10 ADET Anti Patinaj Kablo Lastik Zincirleri Ayarlanabilir Kalınlaşma Kış Sürüş Güvenlik Zincirleri Çekiş Buz Çamur

Kar Zincirleri SUV İçin 10 ADET Anti Patinaj Kablo Lastik Zincirleri Ayarlanabilir Kalınlaşma Kış Sürüş Güvenlik Zincirleri Çekiş Buz Çamur

(0 Yorumlar)
₺1 294.33 ₺647.17

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Tanım:

Ürün ambalajı: 10 adet/OPP ambalaj

Daha fazla ürün detayına bakın

3. Lastikler versatile.It arabalar, SUV'lar veya küçük araçlar için mükemmeldir trucks.It genellikle kar, buz, çamur veya çöllerde kullanılır.Bu ürünü kullanırken anlık freni kullanmayın, hız 15 mph'yi geçmemelidir.

Notlar:

Ürün Listesi:

Ürün boyutu: tek sözleşme 95 * 5 cm / 37.40*1.97 in

2. Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

5.【Kapsamlı Uygulama】 Arabalar, SUV'lar veya küçük kamyonlar için uygun olan Kar Lastiği Zincirleri, kar, buz, çamur veya çöllerde kullanılan temel bir kurtarma kiti olan çeşitli uygulamalar için kullanılır.

1. Farklı aydınlatma ve ekran Ayarları nedeniyle ürün rengi resimden biraz farklı olabilir.

10 * lastik zinciri

2.【Kayma Direnci Parçacıkları】 Lastik Kabloları yan kaymaları daha iyi önleyebilir, çünkü her iki tarafta birden fazla sıra üçgen kaymaz parçacık ile donatılmıştır ve benzersiz kalıplama sağlar.

3.【Çelik Tırnak Tasarımını Donatın】 Araba Kar Zincirleri, araba lastiklerinin kaymasını önlemek için çelik tırnak tasarımı ile donatıldığı ve iyi kayma önleyici performansa sahip olduğu için buz kırılmasına karşı daha fazla direnç sağlar.

Ürün adı: Araba kar genişletme lastiği kar zinciri (10)

Ürün rengi: sarı

1 * Eldiven

1 * Saklama çantası

4.【Sürüş Güvenliğini Garanti Edin】 İyi bir sabitleme etkisine sahip çinko alaşımlı bir bağlantı elemanı ile donatılmış SUV için kar Zincirleri, sürüş güvenliğini sağlar ve sürücülerin çeşitli yol olaylarına etkili bir şekilde yanıt vermesine yardımcı olur.

2. İyi kayma direnci, buz kırma ve kavrama.Insanlaşmış tasarım, sürüş güvenliğini sağlamak.Kullanılmadığı zaman taşıması kolay, sürücülerin çeşitli yol acil durumlarına etkili bir şekilde yanıt vermesine yardımcı olmak için araç setine konabilir.

Belirleme:

4. Lastik zincirlerinin kurulumu çok kolaydır, taşınması ve saklanması kolaydır, sadece birkaç dakika içinde monte edilebilir, kriko veya arabayı hareket ettirmez, temel kurtarma aracı kiti arabasıdır.

Modeller için uygun: Evrensel

Ürün ağırlığı: tek net ağırlık (yaklaşık) 126g, bir dizi brüt ağırlık (yaklaşık) 1.3 kg

Ürün model numarası: R-1539

1.【Üstün Kalite】 Lastik Zincirleri, aşınma direnci için genişletilen ve kalınlaştırılan ve uzun hizmet ömrü ile güvenilir, güçlü ve dayanıklı olarak öne çıkan sıkı bir TPU elastomer ve alaşımlı çelik tırnak malzemesi seçiminden yapılmıştır.

1. Yüksek kaliteli termoplastik poliüretan elastomer malzeme kullanarak, benzersiz bir şekillendirme, bir dizi kaymaz parçacığa sahiptir, sıra üçgen kaymaz parçacıkların her iki tarafında yan kaymayı daha iyi önleyebilir.Her kar zinciri, buz kırılmasına ve kaymaya karşı daha fazla direnç sağlamak için çelik çivilerle birlikte gelir.

Ürün malzemesi: TPU + alaşımlı çelik çiviler

  • Öğe Türü: Kar Zincirleri
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Malzeme Türü: TPU + alaşımlı çelik çiviler
  • Ürün Uzunluğu: 95cm
  • Ürün Genişliği: 5cm

0 Bunun için yorumlar