Araba Yağ Filmi Sökücü Çok Amaçlı Araba Cam Temizleme Maddesi Evrensel Araba Pencere Yağ Temizleyici Cam Bakım Ürünleri Ön Cam İçin

Araba Yağ Filmi Sökücü Çok Amaçlı Araba Cam Temizleme Maddesi Evrensel Araba Pencere Yağ Temizleyici Cam Bakım Ürünleri Ön Cam İçin

(0 Yorumlar)
₺1 936.49 ₺968.15

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

4.Kullanımı Kolay: Bu araba yağ lekesi temizleyici, inatçı lekeleri camınızdan kolaylıkla çıkarabilir.Süngere uygulayın, etkilenen bölgeyi ovalayın ve suyla yıkayın.Ardından camı bir bezle kurulayın ve parlak sonuca hayran kalın.

Daha fazla ürün detayına bakın

5.Yaygın Olarak Kullanılan: Bu araba yağ lekesi temizleyici, aracınızın ön camındaki, dikiz aynasındaki, farlardaki, pencere camındaki, metaldeki ve derideki yağ lekeleri için güçlü bir çözümdür.

Ana maddeler: yağ filmi merhem

1.Temiz ve Kendinden Emin Sürüş: Bu araba yağ lekesi temizleyici, aracınızın cam yüzeylerindeki yağ lekelerini hızlı ve etkili bir şekilde ortadan kaldırarak size yolun net ve güvenli bir görünümünü sağlar.

Ambalaj Listesi:

Raf ömrü: üç yıl

Tipi: Cam Yağ Filmi Sökücü

Belirleme:

2.Yağsız Cam Yüzey: Bu araba yağ lekesi temizleyicisiyle, cam yüzeyindeki yağ lekelerini kolayca silebilir ve temiz tutabilir ve clear.It suyu ve kiri tıkayan ve uzun süre dayanan koruyucu bir film oluşturan görünmez bir su geçirmez tabaka oluşturur.

1 adet x araba yağ filmi kaldırmak

Araba Yağ Filmi Sökücü, arabanızdaki yağ filmini, su izlerini ve kiri giderebilen etkili bir üründür windows.It görünürlüğü artırmak için cam yüzeyinde koruyucu bir film oluşturur ve safety.It yağ filmine hızlı ve kolay bir şekilde nüfuz eden ve çözen süper aktif bileşenler içerir.Sadece camın üzerine püskürtün ve bir temizlik ile kurulayın cloth.It araba ön camları, aynalar, farlar ve diğer cam parçalar için yaygın olarak kullanılabilir.

3.Güvenli ve Nazik Formül: Bu temizleyici, boyaya veya arabanıza zarar vermeden arabanızdaki yağ lekelerini etkili bir şekilde ortadan kaldırabilen süper aktif bileşenler içerir. skin.It herhangi bir zararlı madde içermez ve hafif ve tahriş edici olmayan bir dokuya sahiptir.

  • Ürün Hacmi: Temizlik deterjanı
  • Ürün Ağırlığı: 1.00kg
  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar