Araba Çizik Onarım Sökücü Çok Amaçlı Otomatik Çizik Onarım Kalem Lehçe ve Boya Restoratör Dolgu boya kalemi Kolayca Tamir Girdap İşaretleri

Araba Çizik Onarım Sökücü Çok Amaçlı Otomatik Çizik Onarım Kalem Lehçe ve Boya Restoratör Dolgu boya kalemi Kolayca Tamir Girdap İşaretleri

(0 Yorumlar)
₺176.31 ₺88.15

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Saklama koşulları: serin

3.No Boya hasarı: Araba çizik onarım ajanımız araba boyanıza zarar vermez ve araba boyası ile kimyasal olarak olmaz, güvenle kullanabilirsiniz.

4.Herhangi Bir Araba Rengiyle çalışır: Araçlar için çizik sökücü color.It herhangi bir renkli araç üzerinde çalışacak, ancak kaplama kristalleri veya boya koruyucuları olmadığından emin olun.

5.Çok yönlü Kullanımlar: Bu araba çizik onarım kalemi çok practical.It ince çizikleri ve oksit katmanlarını kaldırabilir, beyaz, siyah, solmuş araba boyasını etkili bir şekilde işleyebilir ve gomalak, ağaç yapışkan ve asfalt gibi lekeleri çıkarabilir.

Araba boyası çizik onarımımız, küçük çizikleri kolayca kaldırabilen ve araba boyası, beyazımsı, soluk ve diğer oksidasyon olaylarını etkili bir şekilde tedavi edebilen pratik ve basit bir boya çizik onarım yardımcısıdır.

1. Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın.

Tanım:

Ana uygulama kapsamı: araba boyası üzerinde hafif çizikler

Not:

1.Mükemmel Onarım: Araçlar için çizik gidericimiz, küçük çizikleri, kıvrımları veya diğer izleri kolayca onarabilen ve araba boyanızı orijinal görünümüne geri döndürebilen güçlü onarım güçlerine sahiptir.

Ürün özellikleri: İnce çiziklerin ve oksit katmanlarının çıkarılması: Araba boyasını beyazımsı ve siyah, solma, gomalak, ağaç yapışkan, asfalt ve diğer lekeleri etkili bir şekilde kontrol edin: oynaması kolay ve atması kolay, kullanışlı ve kullanımı kolay.

Tip: Çizik Aşındırıcı

2. Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

2.Kullanımı rahat: Bu araba boyası çizik onarımının kullanımı çok kolaydır, sadece bir havluya sürün, çizilmeye sertçe sürün, ardından temiz bir havluyla silin ve temiz bir araba elde edersiniz.

Raf ömrü: 3 yıl

Şartname: 50 ml

Daha fazla ürün detayına bakın

Ambalaj Listesi:

Belirleme:

araba çizik onarım kalem *1

Fonksiyon: güneş kremi, su geçirmez, UV koruma, dekontaminasyon, cam, anti-statik, anti-asit yağmuru, anti-yüksek sıcaklık, onarım çizikler, aşınma önleyici, oksidasyonlar

Şekil: sütlü

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Tip: Kalem

0 Bunun için yorumlar