Araba Yıkama Havlusu Hızlı Kuruyan Otomobil Temizlik Bezi Araba Detaylandırma Havlu Güçlü Su Emme Su İzi ve Hasar Yok Araba

Araba Yıkama Havlusu Hızlı Kuruyan Otomobil Temizlik Bezi Araba Detaylandırma Havlu Güçlü Su Emme Su İzi ve Hasar Yok Araba

(0 Yorumlar)
₺109.76 ₺54.78

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

1 * Araba Yıkama Kurutma Havlu

1. Malzeme: ince elyaf

Bu araba yıkama havlusu, arabanızdaki, pencerenizdeki veya herhangi bir yerdeki artık su damlacıklarını etkili bir şekilde azaltabilir. surface.It kalınlaşmış ve yumuşaktır, size rahat bir dokunuş sağlar ve herhangi bir şey bırakmaz scratches.It ayrıca hızlı kurur ve temizlenmesi kolaydır.

2. İyi Temizleme Etkisi: Bu Araba Yıkama Havluları Kurutma, ince toz ve kiri çizmeden emebilen kalınlaştırılmış mikrofiberden yapılmıştır. car.It 1 tarafta su ve lekeleri hızla emebilen ve diğer tarafta arabanızı parlatabilen çift taraflı bir tasarıma sahiptir.

1. Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın.

Açıklamalar:

2. Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

4. Kullanım Alanları: Silme mendilleri

4. Yeniden Kullanılabilir ve Rahat: Bu Araba Kurutma Havluları, yüksek mukavemetli ve dökülmeyen yoğun mikrofiberden yapılmıştır.Yumuşaklıklarını ve emiciliklerini kaybetmeden birden çok kez kullanılabilirler.

Ürün Listesi:

1. Yüksek Emici: Bu Araba Yıkama Kurutma Havlusu, normalden 3 kat daha yüksek olan 500 grama kadar suyu emebilir towels.It artık su damlacıklarını etkili bir şekilde azaltabilir ve arabanızdaki kireç ve su lekelerini önleyebilir.

Belirleme:

3. Aracınızın Boyasını Koruyun: Otomobiller için Mikrofiber Havlularımız, aracınızın yüzeyini çizmeyecek veya zarar vermeyecek aşındırıcı olmayan mikrofiberden yapılmıştır.Her seferinde çiziksiz ve parlak bir yüzeyin tadını çıkarın.

5. Özellikler: Suyu emer ve saç dökmez

3. Uygun modeller: genel amaçlı

Mermi Noktaları:

5. Geniş Uygulamalar: Yaygın olarak kullanılır.Oto Yıkama havlularımız, araçlarınızdan mobilyalarınıza, pencerenize ve aynanıza kadar her türlü temizlik işi için idealdir.

2. Boyutu: yaklaşık uzunluk 60 * genişlik 30 cm kalınlığı 0.4 cm / (23.62*11.81*0.16 içinde)

Notlar:

  • Öğe Türü: Süngerler, Bezler ve Fırçalar
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Ürün Çapı: 0.00inch
  • Malzeme Türü: İnce lif
  • Özel Özellikler: Yıkama Kurutma Havlusu
  • Ürün Ağırlığı: 60g

0 Bunun için yorumlar