Araba İmmobilizer Sistemi Otomatik Algılama Araba İmmobilizer Güvenlik Sistemi Motor Kilidi Sigorta Röle İzolatör Sistemi hırsızlık önleme cihazı

Araba İmmobilizer Sistemi Otomatik Algılama Araba İmmobilizer Güvenlik Sistemi Motor Kilidi Sigorta Röle İzolatör Sistemi hırsızlık önleme cihazı

(0 Yorumlar)
₺1 045.50 ₺522.75

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Lütfen uzaktan kumandayı yalnız tutun, kapma zorluğunu artırmak için araba anahtarlarıyla karıştırmayın.

Nasıl kurulur:

telli 1 x Ünite (sigorta=15A)

1.Mikro Elektrik Tasarımı: Araç immobilizer sisteminin ana ünitesi daha da küçüktür, uzaktan kumanda daha hafiftir ve yeni mikro elektrik teknolojisi size daha fazla güvenlik sağlar.

4.Uzaktan kumanda çalışma akımı: ≤3~8mA

1.Birim çalışma gerilimi: 12 V±3 V

Belirleme

5. Aletsiz Kurulum: Araba immobilizer hırsızlığa karşı kurulum çok basittir ve tamamen kendi ellerinizle yapılabilir.Sadece aracın motor bölmesindeki yağ sigortasını fişten çekin ve kurulumu tamamlamak için doğrudan değiştirmek üzere ana ünitemizi takın.

3. Uzaktan kumanda iki Mod: Bir araba için kablosuz immobilizerin iki uzaktan kumanda modu vardır.Manuel mod, her seferinde veya güç verildikten hemen sonra uzaktan kumandaya basmaktır on.In otomatik mod, sadece uzaktan kumandayı getirin.

Araç güvenlik sistemi alarmının uzaktan kumandası otomatik algılama işlevine sahiptir,

Mermi Noktaları:

5.Uzaktan kumanda bekleme akımı: ≤ 1uA

Özellikler:

Sistemi kullanmadığınızda, uzun pil ömrü için uzaktan kumandayı kapatın, Bu ürün su geçirmez bir tasarım değildir.

6.Uzaktan kumanda pil özellikleri:

Yeni mikro elektrik teknolojisi size daha fazla güvenlik sağlar.

Ürün Listesi

1 x ingilizce Kullanım kılavuzu

farkına varmak:

3.Birim kontrol akımı: ≤30A

2 x Sensör Remomte

Önce sigorta kutusunu açın, yağ pompası sigortasını bulun ve ardından kırmızı kablo tapasıyla değiştirin, Orijinal sigortayı güvenli bir yerde saklayın, ana üniteyi bir bağla sabitleyin ve sigorta kutusunu kapatın.

2.Birim durgun akım: ≤12mA

Araç immobilizer sisteminin ana ünitesi daha da küçüktür, uzaktan kumanda daha hafiftir,

Kodlama öğrenimi:

4.Led Gösterge Fonksiyonu: Araba Alarmı immobilizer Uzaktan kumandadan bir sinyal alırken 1 saniye boyunca bir kez yanıp söner ve sinyal alınmadığında 11-20 saniye boyunca saniyede 2 kez yanıp söner.

2. Otomatik Algılama İşlevi: Araç güvenlik sistemi alarmının uzaktan kumandası, herhangi bir işlem yapılmadan kullanılabilen, hırsızların arabayı çalmasını önleyen ve aracınız için bir güvenlik garantisi sağlayan otomatik algılama işlevine sahiptir.

Uzaktan kumanda nasıl kullanılır:

Gitmesine izin vermek için ana bilgisayar öğrenme kodu anahtarına basın ve hemen uzaktan kumanda düğmesine basın, ana bilgisayardaki röle, kod öğreniminin başarılı olduğunu belirtmek için 3 kez bip sesi çıkarır ve ikinci uzaktan kumandayı öğrenme yöntemi aynıdır.yukarıdaki gibi.En fazla 2 uzaktan kumanda öğrenilebilir.Fabrikadan çıkarken kod iyi öğrenildi ve işlemi tekrarlamaya gerek yok.

  • Özellik: Otomatik Merkezi Kilit
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Tip: GSM
  • Marka Adı: vvcesidot'un
  • Uzaktan Kumandalı: Evet
  • Aksesuar Türü: Hırsızlık Önleme Cihazının Özel Parçaları
  • Uzaktan Kumanda Türü: LCD Uzaktan Kumanda olmadan
  • Renk: Siyah

0 Bunun için yorumlar