VJOYCAR C30 GPS Araç Anten Teşhis Aracı 3 Çakmak Antenne USB GPS Alıcısı Araç Pil Denetleyicisi Antena GPS Coche

VJOYCAR C30 GPS Araç Anten Teşhis Aracı 3 Çakmak Antenne USB GPS Alıcısı Araç Pil Denetleyicisi Antena GPS Coche

(0 Yorumlar)
₺665.49 ₺399.30

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

www.sayaelektrik.com.tr Visa Card,Master card,Alipay,Qiwi Cüzdan,Western Union ve Banka Havalesi T/T ile ödeme kabul eder.Siparişin alındığını onaylamadan önce paranız bize bırakılmaz.Nakliye Şartları

VJOYCar, ürünü %100 iyi koşullarda almanızı sağlamak için profesyonel bir paket sunar.

2. Bizim ürün ve hizmet ile memnun iseniz, lütfen bize 5 yıldız geribildirim bırakın.

Fotoğrafı Yükle

İpuçları:

1. Kayıt Sonrası Posta servisi ile ücretsiz gönderim (2-4 hafta geldi) ve ücretli EMS/DHL/Fedex/TNT / Fedex Express desteklenir( 4-7 gün geldi ).Siparişe acilen ihtiyacınız varsa, lütfen ekspres hizmeti seçin.

5. Her zamanki gibi, yüksek ithalat vergisinden kaçınmak için siparişi düşük değerli hediye olarak ilan ediyoruz.Gerçek değer yazmanız gerekiyorsa, lütfen sipariş verirken mesaj bırakın.

Veya 3. Adım: mağazayı Facebook,Twitter,Google+,VK(VKontakte) veya Pinterest'te paylaşın: Yukarıdaki kodu tarayın ve paylaşın.

3. Tüm siparişlerin Çin Gümrüklerinden başarıyla geçmesini sağlamak için Çin Gümrüklerindeki tüm sorunlardan sorumlu olacağız.Tüm alıcılar yerel Gümrüklerinizden sorumludur, gümrükleme yapmak için yardım eder ve gerçekleşirse Gümrük vergileri ve harçlar için ödeme yapar.

Fabrika Gösterisi

3. Brezilya Özel CNPJ veya CPF kodu ister.Sipariş verirken lütfen CNPJ veya CPF kodunu bildirmek için mesaj bırakın.

2. Tüm siparişler sevkıyattan bu yana 12 ay kalite garantisinden yararlanır.Garanti süresi olsun veya olmasın her zaman ücretsiz tamirciler sunuyoruz, ancak alıcıların aksesuar maliyeti ve nakliye ücreti için ödeme yapması gerekiyor.

Garanti Şartları

VJOYCAR C30 Teşhis Aracı Araç Aküsü Denetleyicisi Voltaj Led Ekran 3 Çakmak Soket Adaptörü 4 USB Çıkışı 5A Ürün Yüksek ışıkları 1. Dünyanın en güçlü Araç Adaptörü 3. Arabada işgal edilen alanı korumak için Bardak Tutucu Tarzı 3. 5A çıkışlı 4 USB bağlantı noktası 4. Genişletmek için 3 çakmak portu 5. Maks: 180w çıkış gücü 6. Kendiliğinden sıfırlanan sigorta takılı, aşırı güç oluştuğunda otomatik olarak kesilecek ve iyileşecektir 7. Düşük akü voltajı nedeniyle araç motorunun arızalanmasını önlemek için doğru araç akü voltajı göstergesi.Sert Öğretmek şartname 1. Giriş Voltajı: DC 12-24V 2. Giriş Akımı: yüksüz: 15mA MAX, yük ile: 1.8 A MAX 3. çıkış voltajı: yüksüz: DC 5.0 V-5.4 V, yük ile: DC ≥4.75 V 4. USB çıkış akımı: 5000mA MAX 5. USB Çıkışı Dalgalanma Gürültü: 200mV MAX 6. Giriş Koruması: Kendiliğinden sıfırlanan bir 3A güvenlik sigortası takılıdır ve aşırı güç oluştuğunda otomatik olarak kapanır ve iyileşir. 7. Çıkış koruması: Kısa devre meydana geldiğinde hem giriş hem de çıkış gücü sınırlı olacak ve daha sonra sistem otomatik olarak normal şarj durumuna geri dönecektir.Ürün Fotoğraf Galerisi

Adım 2: favori mağazama ekle: üstteki resmin altındaki kalp simgesine tıklayın.

3. VIP üye politikası: tüm siparişler, herhangi bir ürün için orijinal fiyattan %10 indirim alabilir; sebepsiz %100 geri ödeme almak için siparişi bize iade edebilir.

VJOYCar fabrikası yaklaşık 200 işçiye, çok iyi kalite kontrolüne sahiptir; Tüm ürünler CE sertifikasına sahiptir, siparişlerinizin sorunsuz bir şekilde gümrükten geçmesini sağlar.Ayrıntılı CE sertifikasına veya raporlarına ihtiyacınız varsa, lütfen doğrudan bizimle iletişime geçin.

2. Rusya post posta sistemi sipariş toplamak için gerçek tam adı isteyin.Bu nedenle, sipariş verirken lütfen doğru tam adı yazınız.

1. Arjantin Gümrük, denizaşırı 2'den fazla siparişin ithalatına izin vermiyor.Arjantin'den 2 sipariş verirseniz, lütfen bir daha sipariş vermeyin.Özel siparişiniz doğrudan siparişi iade etmedikçe.

1. Tüm siparişler kaliteli, paket halinde olacak ve sevkıyattan önce kesinlikle kontrol edilecektir.Kaliteden veya paketten herhangi bir mutsuz sorunu önlemek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız, bu nedenle siparişleri aldığınızda memnun değilseniz lütfen bize bildirin.

ödeme koşulları

Siparişleri takip edin: www.17track.net

Geri bildirim ve bize ulaşın

4. Damla nakliye desteklenen.

İpuçları: Vjoycar'da VIP üye nasıl olunur.

Adım 1: PC veya Telefon uygulamasında alipexress'te vjoycar'ı arayın.

2. Tüm siparişler normalde 1-3 iş günü içinde sevk edilebilir.Sipariş sevk edildikten sonra, www.sayaelektrik.com.tr'inize bir mesaj göndereceğiz.

Nazik zamanınız ve alışverişiniz için teşekkürler!

1. Siparişi aldığınızda memnun değilseniz veya kullanım sırasında herhangi bir yardıma ihtiyacınız varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

  • antenne dab: LED ekran
  • Glonass'ın: antena gps coche
  • dab antenne: FAKRA'NIN
  • GPS anteni: gps araç anteni
  • Marka Adı: VJOYCAR'IN
  • dab usb: GNSS Anteni
  • gps modülü: alıcı için fm anteni
  • gps alıcısı: gps glonass'ı
  • USB GPS: usb gps alıcısı
  • GPS Modülü: gezgin turist
  • GPS türü: Alıcı ve Anten
  • Model Adı: C30'un
  • dab anteni: gps fakra

Etiketler: gps araç anteni teşhis aracı.

0 Bunun için yorumlar