Elektrikli Cam Kaldırıcı cam krikosu Kiti Araba İçin Düşük Gürültülü Elektrikli Cam Kaldırıcı Aşırı Yük Koruyucu İle 12V Elektrikli

Elektrikli Cam Kaldırıcı cam krikosu Kiti Araba İçin Düşük Gürültülü Elektrikli Cam Kaldırıcı Aşırı Yük Koruyucu İle 12V Elektrikli

(0 Yorumlar)
₺1 802.42 ₺1 171.65

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

4. Uygun Hediye: Rahat bir sürüş için sorunsuz ve sessiz çalışmanın keyfini çıkarın.Bu harika hediye fikri ile doğum günleri, Şükran Günü, Noel ve diğer özel tatillerde sevdiklerinizi şaşırtın.

Uygulanabilir sıcaklık: -20 ila +80°C

Çalışma gerilimi: 12 V

1. Ekranın renk sıcaklığı, kamera, ortam ışığı ve fotoğrafçılık becerileri vb.Nedeniyle., bazı ürünlerin resimlerinde hafif bir renk farkı olabilir ve renk gerçek ürüne tabidir!

Ürün Listesi

3.Sessiz Performans: Elektrikli cam kaldırıcımız, sürücü ve yolcular için sakin bir ortam sağlayarak sessiz çalışma sağlar.Gürültü rahatsızlığına elveda deyin ve huzurlu, konforlu bir sürüşün tadını çıkarın.

5.Her yere Götürmesi Kolay: Bu elektrikli cam kaldırıcının taşınması inanılmaz derecede basittir, bu da onu her zaman hareket halinde olanlar için mükemmel bir çözüm haline getirir.Hafif ve kompakt boyutu, ihtiyacınız olan her yere yanınızda götürmenizi sağlar

Daha fazla ürün detayına bakın

2.Motor Güvenliği Garantisi: Son teknoloji ürünü bir motor aşırı yük koruyucusuna sahip olan elektrikli cam kaldırıcımız, aşırı yük algılandığında gücü otomatik olarak keserek motorunuzu tükenmişlikten ve hasardan korur.

Özellikleri:

1.Olağanüstü Kalite: Yüksek kaliteli malzemelerden üretilen elektrikli cam kaldırıcımız, sabit ve gürültüsüz çalışma sağlar.Dayanıklı bakır alaşımlı yapısı ile uzun süre kesintisiz performansın keyfini çıkarabilirsiniz.

1 * Van Dönüşüm Kiti

Şu durgun: 3mA

Modeli: 2 Kapı Kutusu Anahtarı 2 Kapı Güç Pencere Kiti

Uygulanabilir modeller: genel amaçlı

Nazik ipuçları:

Aracınızı yüksek kaliteli malzemelerden yapılmış elektrikli cam dönüşüm kiti ile yükseltin.Sistem, sürüş deneyiminize kolaylık ve güvenlik getirerek gücü otomatik olarak keser.İstediğiniz zaman kullanın ve Şükran Günü ve Noel'i kutlayın comfort.No daha fazla manuel marş, sadece bir düğmeye basın ve keyfini çıkarın.

Çalışma akımı: 12A

2. Farklı manuel ölçümler nedeniyle, lütfen hafif boyut farkına izin verin.

  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar