Araba ısıtma Kahve fincanı Evrensel Elektrikli Sıcaklık Kontrolü Seyahat Kupa 20 İla 95 304 Paslanmaz Çelik Taşınabilir Akıllı Sıcak Tutmak

Araba ısıtma Kahve fincanı Evrensel Elektrikli Sıcaklık Kontrolü Seyahat Kupa 20 İla 95 304 Paslanmaz Çelik Taşınabilir Akıllı Sıcak Tutmak

(0 Yorumlar)
₺972.20 ₺486.10

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Araba ısıtma kupası, 304 paslanmaz çelikten ve gıda sınıfı malzemelerden yapılmıştır, bu da onu kullanmanıza izin verir ease.It iş, okul, seyahat, kamp, kahve, haşlanmış yumurta, hediye ve bebek sütünde kolayca kullanılabilir.

2. Hassas Sıcaklık İzleme: Hassas sıcaklık sensörlü çay bardağı, sıcaklığı LED ekranla görüntüleyebilir ve yalıtım kontrol tuşlarına sahiptir.

Malzeme: 304 paslanmaz çelik

Renk: siyah

1.304 Paslanmaz Çelik: BPA içermez!Gıda sınıfı 304 paslanmaz çelik güvenliği sağlar.Sızdırmaz ısıtma tasarımı, kahve kupasının sızdırmaz bir durumda ısıtılmasını sağlar.Sızdırmaz ve toz geçirmez!İş, okul, seyahat, kamp için uygundur.

3.Sızıntı Değil: Su sızıntısı olmadan 360 derece ters çevrilir ve araç ısıtma kupası 45 derece eğildiğinde otomatik olarak kapanır.Bavulunuza veya araba çekmecenize güvenle koyabilirsiniz.

Daha fazla ürün detayına bakın

Özellikler:

Dış boyutlar: yaklaşık 8 CM*22 CM/3.14*8.67 in

5. Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda tolerans vardır.

Özellikler:

2.Akıllı Dokunmatik Ekran: Seyahat kupası, düğmeye dokunarak sıcaklığı ayarlayabilir ve sıcaklığı LED ekranla görüntüleyebilir.Sıcaklık, kişisel tercihlere göre ayarlanabilir ve muhafaza edilebilir, bu da fincanın sıvı sıcaklığını istediğiniz zaman bilmenizi sağlar.

4.Kuru yanma Koruması: Kaynar su işlemi sırasında, bardakta su yoksa, güç otomatik olarak kesilecektir.Bu kabın normal çalışma voltajı 12 V / 24'tür V.It çeşitli otomobillerde, otobüslerde, kamyonlarda kullanılabilir.

1 * Şarj Kablosu

Voltaj: 12 V, 24 V

Isıtma sistemi: ısıtmayı dolaştırmak için ısıtma filmi

Geçirimsiz değerlendirme: IPX4

3. Kararlı ve Sallanmayan: Bardak, çarpma sırasında sallanmayacak sabit bir taban tasarımına sahiptir ve ısıtma ve yalıtım özelliklerine sahiptir.

Ambalaj Listesi:

220 V için 12 V gerilim dönüştürücü güç: 120 W

3. Temizlerken, sudan kaçınmak için lütfen su çıkışının konumuna dikkat edin ingress.In su durumunda, lütfen kullanmadan önce iyice kurulayın.

Kapasite: yaklaşık 400 ml

1. Güçlü ve Dayanıklı:Sağlam kabuk kırılmaz, anti-damla ve geçirmez. 304 paslanmaz çelik içme suyu daha sağlıklıdır ve dahili dikişsiz aynalı güneş enerjili su deposu vardır.

4. Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe renk farkı var, lütfen anlayın.

1 * Araba ısıtma kupa

1. Sıcaklık kontrol kabı, ayrılamayan entegre bir tasarımdır.

Isıtma sıcaklığı: 20℃-95℃

Notlar:

USB kablosu: yaklaşık 1 metre / 39.37 in

Anma gücü: 80 W

Tanım:

5.Ayarlamak için ücretsiz: Sıcaklık 20-95 arasında serbestçe ayarlanabilir. Fincan 450 ml'lik büyük bir kapasiteye sahiptir ve basit ve şık görünüm ve pürüzsüz çizgiler size daha iyi bir deneyim sunar.

2. Temizlik sırasında basit temizlik yapılabilir, ancak fincan gövdesi suya batırılmamalıdır.

Güç: 70 W

  • Hacim: 300-500ML
  • Güç Modu: 12 V DC
  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar