Araba Motoru Sızdırmazlık Maddesi Manifoldu Kaçak Sızdırmazlık Maddesi Hızlı Asitsiz Kürleme Yüksek Sıcaklık Yağ Karteri Sızdırmazlık Maddesi-50c'ye 300C'YE Dayanır Motor İçin

Araba Motoru Sızdırmazlık Maddesi Manifoldu Kaçak Sızdırmazlık Maddesi Hızlı Asitsiz Kürleme Yüksek Sıcaklık Yağ Karteri Sızdırmazlık Maddesi-50c'ye 300C'YE Dayanır Motor İçin

(0 Yorumlar)
₺66.36 ₺46.49

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Ambalaj Listesi:

3.Elektrikli Bileşenleri Koruyun: Bu motor bloğu sızdırmazlık maddesi motorunuz için çözümdür problems.It contalar, oksijen sensörüne, elektrikli bileşenlere veya sentetik parçalara zarar vermeden hızlı ve etkili bir şekilde sızar.

Farklı manuel ölçümler nedeniyle, lütfen boyutta 1-2 cm'lik bir farka izin verin.

Motor Bloğu Sızdırmazlık Maddesi: Sızdırmaz Bir Motor için mükemmel çözüm.Bu dolgu macunu mineral yağa karşı dayanıklıdır ve yüksek ve düşüklere karşı dayanıklıdır temperatures.It sentetik parçalara zarar vermez ve sızıntı yapmaz.Bugün deneyin ve sorunsuz bir sürüşün tadını çıkarın!

Daha fazla ürün detayına bakın

Ürün adı: Motor Conta Sızdırmazlık Maddesi

Özellikler:

Motor Silikon Dolgu Macunu*1

Farkına varmak:

2.Olağanüstü Sıcaklık Kararlılığı:- 50C'DEN +300c'ye kadar geniş bir sıcaklık aralığı motor bloğumuz için zor değildir sealant.It her türlü hava koşulunda istikrarlı ve uzun ömürlü performansı koruyabilir.

Malzeme: Silikon bileşik

1.Yağa Karşı Dayanıklıdır: Motor Contası Sızdırmazlık Maddesi, su, gres ve mineral yağın motor bloğunuza girmesini ve sızıntılara neden olmasını önleyen su geçirmez bir malzemeye sahiptir.

Tanım:

5.Sızdırmaz Motor: Silindir gömlekleri, akslar, dişliler ve diğer motor parçalarındaki sızıntıları ve paslanmayı kapatarak ve önleyerek, bu sızdırmazlık maddesi, motorunuzun optimum performansını ve dayanıklılığını sağlar. engine.It farklı dişli kutuları ile iyi çalışır.

Farklı aydınlatma ve ekran ayarları nedeniyle, öğenin rengi resimden biraz farklı olabilir.

4.Bağlantıyı Kapat: Araba Yağ Karteri Sızdırmazlık Maddesi sızıntı yapmaz, çünkü herhangi bir sızıntıyı önleyen, güçlü ve yakın bir bağlantı sağlayan kesintisiz ve elastik bir conta oluşturur.

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Ürün Hacmi: Dolgu macunu
  • Model Numarası: Motor Conta Sızdırmazlık Maddesi

0 Bunun için yorumlar