Durdurma Radyatör LeaksBlock Mühür Sıvı Araba Kaçak Onarım 354ml Sıvı Radyatör Kaçak Durdurucu Araba Kaçak Onarım Radyatörler Hortumları &

Durdurma Radyatör LeaksBlock Mühür Sıvı Araba Kaçak Onarım 354ml Sıvı Radyatör Kaçak Durdurucu Araba Kaçak Onarım Radyatörler Hortumları &

(0 Yorumlar)
₺2 360.86 ₺1 180.33

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Ürün adı: Soğutma sistemi takma sıvısı

Liste: 1 * Sıvı Radyatör Sızıntıyı Durdurur

2-Bu ürünü iyice çalkalayın, önerilen doza göre su haznesine dökün ve motoru 10-20 dakika çalıştırın, süre ne kadar uzun olursa etki o kadar iyi olur.

Özellikler:

1-Motoru normal sıcaklığa getirin, klima ısıtıcısını açın.

② : Yüksek sıcaklık dayanımı ve uzun ömürlü tıkanma Bu ürün, uzun süreli tıkanmanın etkisini elde etmek için aynı anda korozyon önleyici ve kürleme maddesi, yüksek sıcaklık dayanımı, korozyon önleyici ve güçlü kürleme ile eklenir;

2. [Yüksek Performans ] Bu Sıvı Radyatör Durdurma Sızıntısı, yüksek sıcaklığa dayanıklı ve sertleştirici özellikleri sayesinde motorunuzun su deposunun dengesini koruyan ve sızıntıların tekrar oluşmasını önleyen oldukça etkili bir pas önleyici maddedir.

5. [İyi uyumluluk ] Sıvı Radyatör Durdurma Sızıntımızla motorlarınızın herhangi bir sızıntı veya kesinti olmadan sorunsuz çalışmasını sağlayın.Diğer su soğutmalı motorlarla uyumluluk için tasarlanan bu ürün, motosikletler, otomobiller ve kamyonlar dahil her türlü araç için ideal çözümdür.Gelişmiş formülü ile radyatörünüzdeki sızıntıları hızlı ve etkili bir şekilde gidermek için sızıntıyı durdurmamıza güvenerek motorunuzun güvenli ve işlevsel kalmasını sağlayabilirsiniz.Radyatör sızıntısının sizi yavaşlatmasına izin vermeyin.

3-Bu ürünü ekledikten sonra, bir hafta içinde su deposundaki suyu değiştirmeyin;

1. [Anında Sızıntı Düzeltmesi ] Sıvı Radyatör Durdurma Sızıntımız, sökmeye gerek kalmadan sızıntıları etkili bir şekilde durdurarak size zaman ve emek tasarrufu sağlar.Ayrıca, sisteminizi 1 kolay adımda temizler ve onarır.

Kolay Dozaj:

1-Tıkama maddesi 1 kez kullanım için uygundur ve açıldıktan sonra uzun süre bırakılmamalıdır.

Büyük kamyonlar, ekskavatörler, buldozerler, forkliftler-iki şişe

Net kapasite: 345 ml

Uygulanabilir: otomobillerin, ekskavatörlerin, mühendislik araçlarının vb. Soğutma sistemleri.

4. [Anında Düzeltme ] Sıvı Radyatör Durdurma Sızıntısını kullanarak aracınızın radyatör sızıntılarını profesyonel yardım gerektirmeden düzeltin.Su deposuna dökün, motorunuzun 10-20 dakika çalışmasına izin verin, çalkalayın ve suyu bir hafta tutun - daha fazla sızıntı yok!

Tedbirler

Tarım araçları, küçük kamyonlar, otobüsler - 1 şişe

3. [Koruma için Kullanılır ] Motor ömrünü uzatmak, araç performansını artırmak ve parçalara zarar vermeden tam koruma sağlamak için küçük delikleri etkili bir şekilde bloke edin - Sıvı Radyatör Sızıntısını Durdurur.

Daha fazla ürün detayına bakın

④ : Nasıl kullanılır:

③ : Parçalara zarar vermeden korumayı amaçlayan bu ürün, su deposu sistemindeki küçük delikleri etkili bir şekilde tıkayabilir, soğutma sistemi bileşenlerine zarar vermez ve aynı zamanda paslanmayı ve paslanmayı önleyebilir;

Sedan, arazi aracı, SUV-yarım şişe

2-Cilt ve gözlerle temasından kaçının, çocukların erişemeyeceği yerlerde saklayın, temas halinde lütfen hemen su ile durulayın.

Soğutma Sistemimiz Radyatör Durdurma Sızıntısı ile motorunuzun sorunsuz çalışmasını sağlayın.Bu yüksek sıcaklığa dayanıklı çözüm sadece sızıntıları giderip onarmakla kalmaz, aynı zamanda motorunuzun ömrünü de uzatır.Motosikletler için uygun, motorunuz 10-20 dakika çalıştığı için hızlı ve kolay bir çözüm sunar.Pahalı onarımlara elveda deyin ve motorunuzu yeni gibi çalışmaya devam edin!

① : Sökme ve sızıntı önleyici etki yok Bu ürünü antifrize hızlı bir şekilde ekleyin, bu da su deposu sisteminin hafif su sızıntısını kısa sürede etkili bir şekilde durdurabilir;

  • Ürün Hacmi: Katkı maddesi
  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar