Temizleme Jeli Araba Havalandırma Temizleyici Yapışkan Eller Toz Temizleme Çamur Klavye PC Dizüstü Bilgisayarlar Kameralar Temizleme Jeli Yapışkan Eller

Temizleme Jeli Araba Havalandırma Temizleyici Yapışkan Eller Toz Temizleme Çamur Klavye PC Dizüstü Bilgisayarlar Kameralar Temizleme Jeli Yapışkan Eller

(0 Yorumlar)
₺244.79 ₺122.30

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

3.【Mükemmel Etki】: Temizlenmesi kolay olmayan küçük köşelerden hala rahatsız mısınız?Temizleme jelini çıkarın, ellerinizle ovalayın, ardından tozlu bir alana koyun ve mükemmel bir temizlik için hafifçe sıkın.

Notlar:

Ambalaj Listesi:

Özellikler:

5.【Çoklu Kullanım】: Araba toz jeli sadece araba hava deliklerini, gösterge paneli deliklerini, vites kollarını, düğmeleri, kapı kollarını, hava deliklerini, yuvaları, bardak tutucuları, anahtar deliklerini değil, aynı zamanda bilgisayar klavyelerini, yazıcıları, telefonları vb.Temizleyebilir.

Ağırlık: yaklaşık 160 gram

Daha fazla ürün detayına bakın

Malzeme: Aloe Jel

2.【Dayanıklı Malzeme】: Araba iç temizleyici, dayanıklı ve uzun süre kullanılabilen yüksek kaliteli aloe jelden yapılmıştır.Temizleme macunu güvenli ve çevre dostudur.

Araç içi temizleyici aloe jelden yapılmıştır ve hafif bir koku ile harika kokar.Bu araba detay temizleme jeli, jel siyaha dönene kadar birden çok kez kullanılabilir.

Araba Temizleme Jeli*1

Adı: temizleme yumuşak tutkal

1.【Kullanımı Kolay】: Toz temizleme çamuru, arabanın veya klavyenin küçük yarığına itilir ve ardından yavaşça dışarı çekilir ve toz, temizleme tozu tarafından taşınır.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda tolerans vardır.

Tanım:

Boyutlar: Yaklaşık. 2. 36x2. 36x2. 68 inç / 5. 99x5. 99x6. 81 cm

Aydınlatma efektleri ve açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın.

4.【Tekrar tekrar Kullanılabilir】: Araba detay temizleme jeli, renk koyulaşana kadar tekrar tekrar kullanılabilir.Jeli kullandıktan sonra kutuya koyun ve serin bir yerde saklayın.

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Ürün Hacmi: Araba Temizleme Jeli
  • Model Numarası: Toz Temizleme Çamuru

0 Bunun için yorumlar