Safehammer Cam Kesici Emniyet Kemeri Kesici Pencere Yumruk Kurtarma Kaçış Aracı Taşınabilir Bahar Tasarım Emniyet Çekiç Hızlı Pencere

Safehammer Cam Kesici Emniyet Kemeri Kesici Pencere Yumruk Kurtarma Kaçış Aracı Taşınabilir Bahar Tasarım Emniyet Çekiç Hızlı Pencere

(0 Yorumlar)
₺3 737.17 ₺1 868.59

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Ağırlık: yaklaşık 78g

Manuel ölçümdeki fark nedeniyle, lütfen boyutta 1-2 cm'lik bir farka izin verin.

1.Basit ve Hızlı Kaçış: Bu güvenli çekiçli cam kırıcı ile pencereyi kırabilir ve göz açıp kapayıncaya kadar arabadan kaçabilirsiniz.Sert vurmanıza veya çok fazla güç kullanmanıza gerek yok.Sadece düğmeye basın ve yay tasarımı camı paramparça edecektir easily.It hayatınızı ve enerjinizi kurtarabilecek kullanışlı bir araçtır.

Farklı aydınlatma ve ekran ayarları nedeniyle, öğe renkleri resimlerden biraz değişebilir.

Malzeme: Alüminyum alaşım

2.Her durumda Çalışır: Güvenli Cam için pil veya güç kaynağı gerekmez Breaker.It su altında veya yüksek sıcaklıktaki ortamlarda bile her durumda cam pencereleri kırabilir.Mekanik bir pencere kırma prensibi kullandığı için su basıncından veya sıcaklık değişimlerinden korkmaz.Bu, herhangi bir kazada güvenliğinizi sağlar.

4.Çift 1 Fonksiyon: Bu araba emniyet çekiç sadece bir kazada pencereyi kıramaz, aynı zamanda emniyet kemerlerini, kıyafetleri veya sizi yakalayabilecek diğer eşyaları da kesebilir.Kaymaz kauçuk sap ile donatılmış, tutuşunuzu daha kararlı ve rahat hale getirir.

Belirleme:

Bu emniyet çekici, pencereyi 1 ile kırmak için yay tasarımını benimser press.It güvenliğinizi sağlayabilir ve acil durumlarda kaçmanıza yardımcı olabilir.Bu kullanışlı araçla her zaman, her yerde her duruma hazırlanabilirsiniz.Sadece camı kırmakla kalmaz, aynı zamanda emniyet kemerini kesmek için keskin bir bıçağı da vardır.Kabuk, dayanıklı ve hafif, yüksek mukavemetli ABS malzemeden yapılmıştır.

Daha fazla ürün detayına bakın

Not:

3.Taşınabilir Boyut: Bu güvenli çekiç mini, kompakt ve taşınabilirdir.Kordon ile bir anahtarlık veya sırt çantasına asabilir veya çantanın herhangi bir yerine rahatça yerleştirebilirsiniz. car.It camı kırmanıza ve bir kaza durumunda kaçmanıza yardımcı olabilir.

Boyutu: yaklaşık 9.2 * 2 * 2 cm/3.6 * 0.8 * 0.8 içinde

5.Güvenli Malzeme: Bu emniyet çekici, soğuk ve yüksek sıcaklık senaryolarıyla başa çıkabilen ve deformasyona veya kırılmaya direnebilen yüksek mukavemetli bir ABS kabuğa sahiptir.Çekiç kafası, dayanıklı ve paslanmaya karşı dayanıklı yüksek sertlikte alaşımlı çelikten yapılmıştır.Yapı, kalite ve güvenilirlik açısından test edilmiş ve denetlenmiştir.

Ambalaj Listesi:

Güvenli Çekiç Cam Kırıcı * 1

Ürün adı: Güvenli Çekiç Cam Kırıcı

  • Ürün Ağırlığı: 78cm
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Model Adı: Güvenli çekiçli Cam Kırıcı

0 Bunun için yorumlar