Araba Çizik Atlama Taşları İnce Çizgi Kalem Tamir İnce Kalem 0.5 mm / 0.7 mm İnce Arabalar Ekstra Boya Çakmak Çizikler L U6O0

Araba Çizik Atlama Taşları İnce Çizgi Kalem Tamir İnce Kalem 0.5 mm / 0.7 mm İnce Arabalar Ekstra Boya Çakmak Çizikler L U6O0

(0 Yorumlar)
₺144.48 ₺86.61

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

4 Temizlemesi kolay Bu ince çizgi boyama kalemi, ucun yabancı maddelerle tıkanmasını önlemek için kalemin hassas uç deliğini temizlemek için iğneyi açmak için bir kalem namlusu ile donatılmıştır.

3 Kullanımı kolay Boyayı su benzeri bir kıvamda seyreltin, ardından su haznesine dökün, hazneyi boya ile doldurun, tutun, yüzeye eşit şekilde yayın ve boyanın hafifçe kaymasına izin verin.Az miktarda boya alın ve en iyi sonuç için 1:1'i suyla karıştırın.

Puanlar:

1mükemmel malzemebrass inşaat tırtıllı kolu ile, sağlam ve dayanıklı.İnce uç size damlamayan, mükemmel ve tutarlı genişlikte çizgiler sunar.

Özellikler: 0.5 mm, 0.7 mm

Farklı monitörler arasındaki fark nedeniyle, lütfen resmin öğenin gerçek rengini yansıtmayabileceğini anlayın.

Liste:

Araştırmak iğne: 7 cm / 2.16 in

1 * boya kalemi

Tanım:

Damlalık kapasitesi: 1 ml

5geniş kullanımher türlü boya/mürekkep/sıvı metal/emaye, izleme, çizim ve yazma gibi sanatsal aktiviteler için uygun hemen hemen her düz yüzeye eklenebilir.

Malzeme: Bakır

1 * damlalık

Karıştırma yöntemi:En iyi sonuç için az miktarda boya alın ve 1: 1 su ile karıştırın.

boyut:

Boya kalemi: 18 cm / 7.09 in

1 * sürükleme iğnesi

Çizikler, kaya parçaları, sanat ve el sanatları, kaligrafi ve daha fazlası için mükemmel!

Özellikler:

Her kullanımdan sonra, birlikte verilen temizleme aletleri ve sabunlu suyla iyice temizleyin ve ardından kalem ucunun yabancı maddelerle tıkanmasını önlemek için iğneyi açmak için kalem tutucuyu kullanın.

Desteğiniz için teşekkür ederiz!Bizden satın hoş geldiniz!Mallar hakkında daha fazla ayrıntı almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz .İyi günler!

Manuel ölçüm nedeniyle 1-3mm farklılıklara izin verin, anlayışınız için teşekkürler.

2Büyük Rötuş Etkisiİki özellik, 0,5 mm ve 0,7 mm, bu nedenle küçük talaşlar bile çok fazla boya kullanmadan rötuş yapabilirsiniz ve rötuş etkisi mükemmeldir.

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Raf Ömrü: 3
  • Tip: Kalem

0 Bunun için yorumlar