Kalem Otomotiv Çizik Boya Tamir Kalemi Araba Boyasını Onarmak için Hızlı ve Kolay Çözüm Hemen hemen herkes için Küçük Çizikler

Kalem Otomotiv Çizik Boya Tamir Kalemi Araba Boyasını Onarmak için Hızlı ve Kolay Çözüm Hemen hemen herkes için Küçük Çizikler

(0 Yorumlar)
₺1 134.23 ₺567.12

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Notlar:

3.Taşıması Kolay: Araba çizik giderici kalemimiz küçük boyutlu ve hafif olduğundan taşıması kolaydır.Ürün etkinliğini sağlamak için lütfen güneşli günlerde kullanın.

4.Kullanıcı Dostu Tasarım: Otomatik boya kalemi kullanıcı dostu bir tasarım kullanır, bu nedenle geniş alanlı çizikler bir fırça ile onarılabilir ve küçük alanlı çizikler bir kalem ucu ile onarılabilir.

5.Büyük Hediye: Çizik Boya Kalemimiz araba severler için olmazsa olmaz bir üründür ve drivers.It için harika bir hediye olarak da kullanılabilir them.It yaygın olarak kullanılır ve çok uygundur.

Araba Rötuş Kalemimiz yüksek kaliteli malzemeden yapılmıştır, bu nedenle kalıcı, su geçirmez, kullanımı güvenlidir ve kullanımı kolay değildir fade.It araba severler ve sürücüler için harika bir hediye olarak kullanılabilir.

4. Zımparalamayı önlemek için çizilmemiş parçaları bantla örtün.Zımpara kağıdı suya batırılır ve yumuşatılır, ardından çok az güçle pürüzsüz bir seviyeye zımparalanır. (Düzensizlik ve pas yoksa bu adım göz ardı edilebilir)

Tanım:

1. Farklı ekran ve ışık efektleri nedeniyle, ürünün gerçek rengi resimde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.

3. Çizikleri temiz bir şekilde silin, pas ve pürüzlü alanlar düzeltilmelidir.

1.Dayanıklı ve Su Geçirmez: Araba Rötuş Kalemimiz, kalıcı, su geçirmez, kullanımı güvenli ve kullanımı kolay olmayan yüksek kaliteli malzemeden yapılmıştır. fade.It çok pratiktir.

Kullanım Adımları:

Adı: Araba Rötuş Kalemi

5. Geri uygulamayın ve forth.It soldan sağa veya yukarıdan aşağıya uygulanabilir bottom.It sadece bir kez uygulanabilir.Kapatılamıyorsa yarım saat sonra tekrar uygulanabilir.Genel olarak, 3~5 kat çizikleri tamamen kaplayabilir ve daha derin çiziklerin birkaç kez uygulanması gerekir.

2.Mükemmel Tasarım: Araba çizik onarım kalemimiz, katları veya çizikleri temizlemek ve onarmak için mükemmel bir tasarıma sahiptir them.It sizin için çok pratik ve kullanışlı.

Ambalaj Listesi:

Ambalaj Boyutu: yaklaşık 18 * 10 * 12 cm/7.09*3.94*4.72 inç

Daha fazla ürün detayına bakın

1. Kullanmadan önce ürünü 10 saniye çalkalayın ve kalemi yukarı doğru bükün, aksi takdirde dışarı akabilir.

Belirleme:

2. Uygulamadan önce aracın rengini karşılaştırın ve ardından çizik uygulanıp uygulanmayacağına karar verin.

2. Manuel ölçüm nedeniyle, lütfen 1-3 cm'lik bir ölçüm sapmasına izin verin.

1 kutu * Kalem (40 adet)

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Ürün Hacmi: Boya kalemini doldurun

0 Bunun için yorumlar