Deri Vinil tamir kiti Mobilya İçin PU Deri Tamir Boya Jeli Kanepe İçin Deri Tamir Dolgu Krem Seti Mükemmel Renk

Deri Vinil tamir kiti Mobilya İçin PU Deri Tamir Boya Jeli Kanepe İçin Deri Tamir Dolgu Krem Seti Mükemmel Renk

(0 Yorumlar)
₺3 063.97 ₺1 531.98

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Adı: Deri ve Vinil tamir kiti

Belirleme:

Lütfen manuel ölçüm nedeniyle boyutta hafif toleranslara izin verin ve fotoğraftaki aydınlatma, gerçek hayatta olduğundan daha fazla renk farkına neden olabilir.

Net: 20 ml / adet

Renk: Siyah, beyaz, kırmızı, sarı, mavi, kiraz, akçaağaç, meşe, maun, ceviz

3.Nasıl kullanılır: Boyama karıştırma kılavuzu ve talimatı ile, Deri Yama Çizik onarımı, mobilyalarınıza uyacak ve uygulayacak özelleştirilmiş bir renk oluşturmak için açıktır.

1 * Kazıyıcı

10 * Karıştırılabilir Renk Bileşikleri

1 * Fırça

1.Kanepe Restorasyonu: Vinil ve Deri Tamir Takımı, çizik, yırtılma, yırtılma, yanık deliği, çatlak, soyulma vb.Mükemmel performans, size çevre dostu bir yaşam tarzı sunar.

Vinil ve Deri Tamir Kiti, çizik, yırtılma, yırtılma, yanık deliği, çatlak, soyma vb.Tamir veya tamir için uygundur.Kanepenizi, tekne koltuklarınızı, araba koltuklarınızı, kanepenizi, ofis koltuklarınızı, kemerlerinizi, çantalarınızı, ayakkabılarınızı ve daha fazlasını onarmak için Deri Yama Çizik Onarımını kullanabilirsiniz.Boyama karıştırma kılavuzu ve talimatı ile Deri Yama Çizik Onarımı, mobilyalarınıza uyacak ve uygulanacak özelleştirilmiş bir renk oluşturmak için açıktır.

Ambalaj Listesi:

Daha fazla ürün detayına bakın

2.Uygulanabilir Senaryolar: Deri ve vinil ürünlerinizi evde, ofiste veya kanepe, tekne koltukları, araba koltukları, kanepe, büro sandalyeleri, kemerler, çantalar, ayakkabılar ve daha fazlası gibi diğer durumlarda onarmak için kullanılabilir.

5 * Kabartmalı Kağıt

Tanım:

1 * Palet

Not:

Kullanım: Araba koltuğu deri yenileme, renk yenileme (ayakkabı, çanta, kanepe, deri de geçerlidir)

4.Pratik Deri Tamir Takımı: 10 karıştırılabilir renk bileşiği (siyah, beyaz, kırmızı, sarı, mavi, kiraz, akçaağaç, meşe, maun, ceviz), 1 fırça, 1 kazıyıcı, 1 palet, 5 kabartmalı kağıt.Kaçırmamanız gereken pratik bir kit.

5.Renk Karıştırma Hakkında: Renk karıştırmanın etkisinden emin değilseniz, önce biraz renk karıştırmayı deneyebilirsiniz.Renk uygunsa, çizik, delik veya düzeltilmesi gereken diğer yerlere uygulayın.

  • Ürün Hacmi: 20ml
  • Özel Özellikler: Vinil ve Deri Onarımı
  • Model Numarası: Deri Tamir Boyası
  • Harici Test Sertifikası: ISO9001
  • Ürün Ağırlığı: 235g
  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar