Cam Striptizci araç ön camı Yağ Filmi Temizleyici araç ön camı Yağ Filmi Temizleyici Nazik Formülü otomobil camı Kir Temizleme

Cam Striptizci araç ön camı Yağ Filmi Temizleyici araç ön camı Yağ Filmi Temizleyici Nazik Formülü otomobil camı Kir Temizleme

(0 Yorumlar)
₺1 917.00 ₺958.50

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Tanım:

Cam Yağ Filmi Çıkarma Macunu, araba camını tekrar temiz ve parlak hale getirmek için etkilidir ve etki uzun ömürlü olacaktır.Nazik ve etkili formül, kirleticileri güvenli bir şekilde temizler, kolayca siler ve cama zarar vermeden silecek gürültüsünü çözer.

Uygulama kapsamı: Araba camı, pencere camı

5.Yaygın Olarak Kullanılan: Cam Sıyırıcı sadece inatçı yağmur izlerini ve diğer lekeleri çıkarmakla kalmaz, aynı zamanda otomobilin ve mobilya camının çeşitli kısımlarından oluşan bir bardakta da yaygın olarak kullanılabilir.

Adı: Araba Cam Yağ Filmi temizleme kremi

2.Net Görüş: Cam Yağ Filmi Temizleyicileri, nazik ve etkili bir formüle sahip olan cama zarar vermeden kirleticileri güvenle temizleyebilir, kolayca silebilir ve silecek gürültüsünü çözebilir.

3.Verimli Temizlik: Verimli temizlik ile gelin, cam Sıyırıcı su lekesi sökücü araç camını tekrar temiz ve parlak hale getirecek ve etki uzun ömürlü olacaktır.

Belirleme:

Ambalaj Listesi: Yağ Filmi temizleme kremi*1

Daha fazla ürün detayına bakın

Raf Ömrü: Üç Yıl

1.Hafif Malzemeler: Cam Yağ Filmi Çıkarma Macunu, mükemmel hafif aşındırıcı bileşenlerle güvenlidir.Bu Cam Sıyırıcı, ağır kir ve su lekelerini nazikçe temizler.

4.Basit Kullanım: Camın üzerindeki kırık kumu ve tozu suyla durulayın, çıkarma Macununu ıslak bir süngerin üzerine uygulayın, eşit şekilde ileri geri silin, suyla durulayın ve ardından bir havluyla kurulayın.

Depolama Yöntemleri: Serin ve Kuru Bir Yerde Saklayın

  • Model Numarası: Cam Yağ Filmi Çıkarma Macunu
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Ürün Hacmi: 1

0 Bunun için yorumlar