Araba Vücut Bileşik Çizik Sökücü Aşındırıcı Mucize Araba Çizik Çıkarma Parlatma Balmumu Kiti Kolayca Tamir Boya Çizikler Sıvı

Araba Vücut Bileşik Çizik Sökücü Aşındırıcı Mucize Araba Çizik Çıkarma Parlatma Balmumu Kiti Kolayca Tamir Boya Çizikler Sıvı

(0 Yorumlar)
₺129.43

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

4.Geniş kullanım alanları: profesyonel araba çizik onarım ajanı.Tırnak çizikleri, çizikler, küçük çizikler, hafif boya çizikleri, cilalı boya girdabı ve kapıdaki diğer küçük çizikler için uygundur handles.It asfalt, böcek ceset lekelerini, inatçı ekleri vb. De temizleyebilir.

3.Kullanımı kolay: Küçük çizikler için, yumuşak bir sünger üzerine uygun miktarda çizik kremi sıkın ve ardından çizikler giderilene kadar süngerle birkaç kez silin.Daha derin çizikler için önce çiziklerin zımpara kağıdı ile silinmesi ve ardından çizikler giderilene kadar tekrar tekrar süngerle silinmesi önerilir (astar sızıntısının neden olduğu derin çizikler için uygun değildir).

Araba Vücut Bileşik Çizik Sökücü Aşındırıcı Mucize Araba Çizik Çıkarma Parlatma Balmumu Kiti Kolayca Tamir Boya Çizikler Sıvı

Özellikler: 1.Güçlü araba çizik onarım kremi: Araba çizik sökücü araba boyası ile reaksiyona girmeyecektir.Bu nedenle, orijinal araba boyasını etkilemeden çizikleri onarabilir.

Sünger*1

Fonksiyon: Boya yüzeyine zarar vermeme prensibi altında, boya yüzeyindeki hafif çizikleri ve tutkal lekeleri, katran, kuş pisliği vb.Gibi çeşitli inatçı ekleri çıkarın.

2.【Güçlü Deoksidasyon Etkisi】 Araçlar için Çizik giderici iyi bir parlatma etkisine sahip olduğundan, küçük çizikleri etkili bir şekilde doldurabilen ve araba boyasının yaşlanmasını etkili bir şekilde önleyebilen mükemmel parlatma teknolojisine ve su geçirmezlik performansına sahiptir.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

3.【Temizlemenin Büyük Etkisi】 Araba Çizik onarımı, seramik kaplamayı parlatmadan önce hızlı ve kolay leke çıkarma için mükemmel olduğundan, arabanıza yeni bir görünüm kazandırabilir.

Belirleme:

Daha fazla ürün detayına bakın

5.Herhangi bir renkteki arabalar için uygundur: araba çizik onarım kremi universal.It herhangi bir renkteki araçlarda kullanılabilir, ancak lütfen elektroliz kristalleri veya boya koruma filmleri olmadığından emin olun.

İz Kaldırma Aşındırıcı*1

5.【Çoklu Kullanımlar】 Araç Çizik Onarımı büyük çoğunluğun arabaları için uygundur, böylece güvenle satın alabilir ve kullanabilirsiniz ve kullanım aralığı çok geniştir

1.【Üstün Kalite】 Araba Çizik giderici, daha dayanıklı ve çizilmeye karşı dayanıklı olan ve etkili bir şekilde çıkarılabilen profesyonel bir penetrasyon formülüne sahip harika malzemeyi benimser

Not:

Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe renk farkı var, lütfen anlayın.

4.【Taşıması Kolay】 Otomatik Çizik Giderici boyut ve boyutlarda küçüktür, bu nedenle taşıması çok uygundur, ayrıca acil durumlar için evde veya araba saklama kutusuna da koyabilirsiniz.

Ana uygulama kapsamı: araba vücut

Ambalaj Listesi:

Adı: İz Aşındırıcı

Malzemeler: aşındırıcı malzemeler, yüzey aktif maddeler, dolgu maddeleri.

2.Profesyonel çizik giderme: Araba çizik onarımı, orijinal parlaklığı geri kazanmayı amaçlar ve color.It yüzey boyasının rengini ve parlaklığını geri kazandırmak için oksit filmi ve inatçı kirleri, boya lekelerini, çapakları çıkarmak kolaydır.

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Ürün Hacmi: 30g
  • Model Numarası: Onarım özü
  • Harici Test Sertifikası: ce

0 Bunun için yorumlar