Araba Egzoz temizleme spreyi Pas Temizleyici Sprey Egzoz Borusu Pas Sökücü Paslanmaz temizleme spreyi Araba Motosiklet Egzoz Borusu İçin

Araba Egzoz temizleme spreyi Pas Temizleyici Sprey Egzoz Borusu Pas Sökücü Paslanmaz temizleme spreyi Araba Motosiklet Egzoz Borusu İçin

(0 Yorumlar)
₺80.63 ₺56.52

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

3.【Benzersiz Bilimsel Formül】 Egzoz Temizleyicimizdeki ve Parlatıcımızdaki benzersiz bilimsel formül, onunla temas edebilecek hiçbir şeye zarar vermemesini sağlar.it.To arabanızı yenileyin, sadece bir süngere uygulayın ve hafifçe silin.

Not:

Ambalaj Listesi:

Belirleme:

5.【Mükemmel Hediye】 Temizleyici Sprey Egzoz Borumuz otomobil için ideal hediyedir drivers.It onun için dileklerinizi iletebilir, ona güvenli bir yolculuk dileyebilir ve aynı zamanda onu mutlu edebilir.

İçindekiler: su, yüzey aktif madde, penetrant, korozyon önleyici, koyulaştırıcı

Daha fazla ürün detayına bakın

Boyutu: yaklaşık 14 * 8.7 * 3.5 cm| 5.51 * 3.42 * 1.37 inç

2.【Yeni Gibi Görünüyor】 Aracınızın bakımını yapmak istiyorsanız, Egzoz Ucu Temizleyici, başka bir ağda yapmadan etkileyici sonuçlar getirebilecek iyi bir seçimdir.

Egzoz Temizleyici Spreyimiz dayanacak şekilde üretilmiştir!Mükemmel bir parlaklık sağlar ve arabanızı nasıl yenileyebileceğine şaşıracaksınız minutes.It arkadaşlarınız için ideal bir hediye.

Egzoz Temizleyici Sprey * 1

Ürün adı: Egzoz Temizleyici Sprey

1.【Uzun Süre Dayanır】 Burada dayanıklı Egzoz Temizleyici Spreyi yapıyoruz!Ne kadar iyi parladığına ve tüm arabanızı ne kadar çabuk gençleştirebileceğine şaşıracaksınız.

Manuel ölçümdeki fark nedeniyle, lütfen boyutta 1-2 cm'lik bir farka izin verin.

Tanım:

Kapasite: 60 ml

Farklı aydınlatma ve ekran ayarları nedeniyle, öğe renkleri resimlerden biraz değişebilir.

4.【Kullanımı Basit Adımlar】 Aracınız sadece birkaç basit prosedürde Araba Egzoz temizleme spreyi ile yenilenebilir.Yeni başlayanlar, önceden herhangi bir iş deneyimi olmadan özgürce tamamlayabilirler.

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Ürün Hacmi: 60ml
  • Model Numarası: Egzoz Ucu Temizleyici

0 Bunun için yorumlar