Beyaz Kalıcı Kalem Akrilik Beyaz boya kalemi Su Geçirmez Süper Kompakt Beyaz Mürekkep DIY Boyama Sanatı Cam Taş Kağıt Metal

Beyaz Kalıcı Kalem Akrilik Beyaz boya kalemi Su Geçirmez Süper Kompakt Beyaz Mürekkep DIY Boyama Sanatı Cam Taş Kağıt Metal

(0 Yorumlar)
₺316.35 ₺158.17

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

10 x boya kalemi Kalemler

3.Üzerinde çalışır: Yağ bazlı beyaz boya işaretleyicileri, kaya boyama, taş, lastik işaretleyici, seramik, ahşap şablonlar, grafiti, kara tahtalar, pişmiş toprak kaplar, deri PP, kumaş kreasyonları, kanvas, giyim vb.İçin mükemmeldir.

ambalaj listesi:

Lastik boya kalemi: Lastiğinizin Yükseltilmiş harflerini işaretleyin ve tanımlama için yarış lastiklerinizi işaretleyin.Lastiklerinizi boyamadan önce tozu, yağı vb.Temizlik yardımı ile temizleyin.

Daha fazla ürün detayına bakın

GÜVENLİ: Uzun ömürlü renk, güvenli Mürekkep, sızıntı yok, zararlı kimyasallar için çabuk kuruyan akrilik boya kalemi.Boya kalemleri sanatçılar ve sanat öğrencileri, gençler ve yetişkinler için idealdir.

ÇOK amaçlı: Beyaz kalıcı keçeli boya kalemi, çeşitli yüzeylerde çalışmak için en iyi seçimdir.Dahil kaya boyama seramik ahşap deri plastik kumaş tuval taş cam metalik ahşap kara tahta zanaat malzemeleri vb.

Not: İyice çalkalayın ve sıvıyı almak için ilk kez kullandığınızda ucu birkaç kez aşağı doğru bastırın. flow.No kullanırken sallamanız gerekir.Kurumaya bırakın ve daha yoğun bir beyaz renk istiyorsanız ikinci bir kat uygulayın.

Renk:Beyaz

2.Öğeleri vurgulayın: Lastik boya kalemi beyaz su geçirmez, Kolay tanıma için spor oyunlarında lastiklerinizi vurgulamak için mükemmel Efektlere sahip sanat için beyaz kalem.

Adı:boya kalemi Kalemler

1.boya: Beyaz boya kalemimiz, projelerinizin yüzeylerinde dayanıklı opak ve parlak bir yüzey tabakası oluşturmak için hızlı kuruma etkisine sahip yüksek pigmentli akrilik mürekkebe sahiptir.

PREMIUM BOYA KALEMLERİ: 10 Paket Ekstra ince uçlu Beyaz Boya Kalemleri, yüksek pigmentli akrilik mürekkep, açık ve koyu yüzeylerde çok dayanıklı opak ve parlak bir yüzey elde etmek için çabuk kurur.hemen hemen her yüzeye yazı ve süslemeler eklemek için kullanılabilirler.

5.Düşünceli hediyeler: Yaratıcı projeleriniz, özel kupalarınız ve diğer sanat el sanatlarınız için sevdikleriniz için düşünceli hediyeler olarak beyaz boya kalemlerimizle çarpıcı sanatlar yaratın.

Boyutu:13.4 cm / 5.2 inç

4.Güvenlik kullanımı: Uzun ömürlü mürekkep ellerinizde sızıntı olmadan uygulanacaktır.Süslemeler ve vurgular için veya sanat eserlerinde yansımalar ve vurgular oluşturmak için idealdir.

  • Tip: Kalem
  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar