Araba Lastiği Parlak Parlatma Balmumu Araba Lastiği Parlak Parlatma Sprey Balmumu Kaplama Bakım Detayları Parlatıcı Araba Güzellik Lastiği Parlatıcı

Araba Lastiği Parlak Parlatma Balmumu Araba Lastiği Parlak Parlatma Sprey Balmumu Kaplama Bakım Detayları Parlatıcı Araba Güzellik Lastiği Parlatıcı

(0 Yorumlar)
₺2 623.00 ₺1 311.50

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Ürün adı: lastik parlatıcı

Özellikler:

Ana madde: Yüzey aktif madde

Lastik parlatıcı*1

4.Servis Edilebilir Alet: Yüksek performanslı ve çok yönlü olarak karakterize edilen araba lastiği koruyucu cila mumu, lastiklerinize yeni bir görünüm kazandırarak tekerleğin görünümünü zahmetsizce geliştirir.

5.Süper hızlı Parlatma: Yüksek performanslı lastik pansuman cila mumu, lastiklerinizi gerçekten kolayca parlatabilir ve lastiklerinizin saniyeler içinde siyah parlamasına izin verebilir

5.Bu ürün tüm renkler için uygundur.Mikro moleküler bir kaplamanın kullanılması lastiğin parlaklığını geri kazanabilir ve parlaklığı uzun süre koruyabilir.Lastiğe bir miktar uygulama püskürtün ve ardından bir havluyla silin.

Ürün malzemesi: sıvı

1.Parlak siyah lastikler tekerleğin görünümünü iyileştirebilir.

1.Çoklu Kullanım: Araba lastiği parlatıcı cila balmumumuzun yardımıyla, parlaklığı uzun süre koruyabilen mikro moleküler bir kaplama oluşturarak lastiğin parlaklığını geri kazanabilir.

2.Birkaç saniye içinde siyah bir parlaklık belirir.

3.Lastiklerinize yeni bir görünüm kazandırın.

Ambalaj Listesi:

Daha fazla ürün detayına bakın

Oto Servis Tipi: Oto Lastik Balmumu

Net ürün içeriği: yaklaşık 260 ml

4.Çevre dostu, solvent içermez veya petroleum.So lastiklerine zarar vermez.

2.Güvenli Malzeme: Yüksek performanslı ve çok yönlü olarak karakterize edilen araba lastiği parlak parlatma balmumumuz çevre dostudur, solvent veya yağ içermez, bu nedenle lastiklerinize zarar vermez, tüm lastiklerde güvenli ve etkilidir.

Belirleme:

3.Kullanımı Kolay: Araba güzellik lastiği parlatıcımızın kullanımı çok kolaydır.Her uygulamanın miktarını lastiğe püskürtmeniz, ardından bir havluyla eşit şekilde silmeniz ve yaklaşık üç veya beş dakika beklemeniz yeterlidir.

  • Ürün Ağırlığı: 270g
  • Özel Özellikler: Araba Lastiği Parlatma Parlatıcı
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Ürün Hacmi: 260ml
  • Malzeme Türü: Sıvı
  • Öğe Türü: Lastik Parlaklığı

0 Bunun için yorumlar