Araba boyası Çizik Onarım Kalem Rötuş boya kalemi Arabalar İçin 12ml araba boyası boya kalemi Derin Çizikler İçin Boya Tamir

Araba boyası Çizik Onarım Kalem Rötuş boya kalemi Arabalar İçin 12ml araba boyası boya kalemi Derin Çizikler İçin Boya Tamir

(0 Yorumlar)
₺264.27 ₺89.89

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Araba boyası Çizik Onarım Kalem Rötuş boya kalemi Arabalar İçin 12ml araba boyası boya kalemi Derin Çizikler İçin Boya Tamir

Ürün adı: araba boyası rötuş kalemi Ağırlık: 30g

Bir servet harcamadan arabanızdaki can sıkıcı çizikleri düzeltmek ister misiniz?Herhangi bir renkte çalışan bu araba boyası çizik onarım kalemini deneyin ve surface.It derin çizikleri kapatabilen ve orijinal parlaklığını geri kazandırabilen evrensel bir tasarıma sahiptir. car.It ayrıca çok işlevlidir ve tamponlar, aynalar ve farlar gibi diğer araba tamir aksesuarları için kullanılabilir.Bu kalem, dayanıklı, su geçirmez ve yüksek kaliteli malzemeden yapılmıştır. safe.It kullanımı kolaydır ve hassas uygulama için ince bir uca sahiptir.Kalemi sallayın, çiziğin üzerine bastırın ve kurumasını bekleyin.Arabanız kısa sürede yeni gibi görünecek.

5.Aracınızın Güzelliğini Geri Yükleyin: Bu araba çizik sökücü ile aracınızın yeni görünmesini sağlayın pen.It kullanımı kolaydır ve her renkte çalışır.Kalemi çizilmeye uygulayın, kurumasını bekleyin ve fazlalığı silin.Kalem çiziği doldurur ve kapatır, görünmez hale getirir.Bu, arabanızda ihtiyacınız olan günlük bir onarım aracıdır.

Mermi Noktaları: 1.Çeşitli araçlar için evrensel tasarım: Arabanız, kamyonunuz, motosikletiniz veya bisikletiniz olsun, bu çizik giderici kalem orijinal görünümünü geri kazanmanıza yardımcı olabilir.İsteğe bağlı birden fazla renkle, aracınızın boyasını kolayca eşleştirebilir ve çizikleri veya çizikleri kapatabilirsiniz.

Liste: 1 * araba çizik sökücü kalem

İçerik: 12 ml | 0.41 fl.oz

3.Taşınabilir ve çok fonksiyonlu: Bu araba çizik giderici kalem, 12 ml kapasiteli ve arabanızdaki küçük çizikleri hızlı ve kolay bir şekilde düzeltmenizi sağlayan rötuş tasarımı ile taşınabilir ve taşıması kolaydır. easily.It ayrıca çok işlevlidir ve metal ve cam gibi çeşitli yüzeylerde kullanılabilir.

4.Arabanızı çizilmelere karşı koruyun: Yüksek kaliteli malzemeden yapılmış, bu araba çizik sökücü kalem herhangi bir yerde kullanmak güvenlidir vehicle.It küçük çizikleri etkili bir şekilde kapatabilir ve görünmez hale getirebilir.Kalem ayrıca uzun ömürlü ve su geçirmezdir, bu nedenle yağmurdan veya yıkamadan sonra çiziklerin tekrar ortaya çıkması konusunda endişelenmenize gerek yoktur.

Boyutu: 2.2 * 2.2 * 12 cm| 0.87*0.87*4.72 içinde

Araba boyası Çizik Onarım Kalemi-Derin Çizikler ve çok İşlevli kullanım için Evrensel Tasarım

2.Girdap Sökücü Onarım Çizik: Bu rötuş boya kalemi, cildinizdeki derin çizikler için hızlı bir çözümdür. car.It herhangi bir renk üzerinde çalışır ve aracınızın orijinal parlaklığını geri kazandırır.Kalemi hasarlı bölgeye uygulayın ve bırakın dry.No pahalı onarımlara veya profesyonel hizmetlere duyulan ihtiyaç.

  • Boyut: 2.2 x 2.2 x 12cm
  • Ürün adı: Araba boyası Çizik Onarım Kalemi
  • Raf Ömrü: Uzun Ömürlü
  • Tip: Kalem
  • Hacim: 12ml
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Ağırlık: 30g
  • Ambalaj Listesi: 1x Çizik Onarım Kalemi

0 Bunun için yorumlar