Yeni K4 Ultrasonik Anti Bark Cihazı Pet Köpek Anti Barking Kontrol Şarj Edilebilir Köpek Kovucu Eğitmen Eğitimi Bark Caydırıcı Köpekler

Yeni K4 Ultrasonik Anti Bark Cihazı Pet Köpek Anti Barking Kontrol Şarj Edilebilir Köpek Kovucu Eğitmen Eğitimi Bark Caydırıcı Köpekler

(0 Yorumlar)
₺408.55

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Tüm Büyüklükteki Köpeklerde Etkilidir: 3 ayarlanabilir hassasiyet ve frekans seviyesine sahip ultrasonik köpek havlaması caydırıcısı(büyük, yaramaz köpekler için 15-30KHz; Uysal köpekler için 20KHz; Küçük köpekler için 30Khz), farklı köpeklerin kolayca havlamasıyla başa çıkmak için farklı dalgaları seçmenize yardımcı olur.Her hafta için frekansı ayarlamak antrenman etkisini koruyabilir. 33 Ft(10m) geniş kontrol aralığı, komşunun köpeğinin size ve ailenize havlamasını durdurmak için kullanıma uygundur.

Açık ve kapalı mekanlarda kullanım: IP4 Yağmur Geçirmez işlevli ve portatif kancalı insancıl kabuk cihazları, açık havada kullanım için uygundur, ağaçlara, duvarlara veya çit direklerine asılması kolaydır.Ancak şiddetli yağmur yağarsa, geri almak en iyisidir, bu da ekipmanın korunmasına yardımcı olur ve ömrünü uzatır. 3.3x1. 3x4. 3 inç küçük Ultrasonik köpek eğitim cihazı yerden tasarruf edebilir veya içeride 1,5 m'den daha yüksek bir masa, duvar ve rafa yerleştirilebilir, bu da havlamayı, kazmayı, dövüşmeyi vb. Önlemeyi daha etkili hale getirebilir.

Kullanımı kolay: Işık Göstergeli bu şarj edilebilir köpek havlaması kontrol cihazı herhangi bir çaba harcamadan kullanılabilir.3 Farklı seviyede çalışırken, ışık her 6 saniyede bir mavi renkte yanıp söner; Sonik havlama caydırıcısı havlama ile tetiklendiğinde kırmızı ışık 3 saniye açık kalır; düşük güçte olduğunda kırmızı ışık yanıp söner. 5 Saat tam şarjlı 3.7 V 1500mAh şarj edilebilir pil, 30 gün boyunca kullanılabilir, bu da sonsuz sıkıntılarınızı azaltır ve pillere yatırım yapar.Bir pil takmanıza gerek yok, açık kutu kullanabilirsiniz.

Evcil Hayvan Dostu Anti Bark Eğitim Cihazı: Bu ultra sonic barking kontrol cihazı, yalnızca köpeklerin duyabileceği sabit frekanslı sonik göndererek çalışır ve köpeğin neden olan rahatsız edici sesten kaçınmasını sağlar barking.No Tahriş Edici Sprey Gazı, Elektrik Çarpması Yok, Bip Sesi Yok, sadece havlamayı bıraktıklarında çalışıyor cihaz sensörü havlayan sesi yakalar.Havlama caydırıcı cihaz, insanlar ve köpek işitmesi için zararsızdır, köpek severler için sessiz bir bölüm oluşturmak, istenmeyen davranışları durdurmak için mükemmeldir.

  • Öğe Türü: Kabuk Caydırıcıları
  • Akıllı Cihaz mı: No
  • Marka Adı: Petguider'ın
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Tip: Köpekler
  • Model Numarası: K4
  • Malzeme: plastik

0 Bunun için yorumlar