7 FT noel şişme ağaç ışıklı darbe yeşil ağaç dahili LED ışıkları kapalı açık noel tatil kış Yard bahçe dekor

7 FT noel şişme ağaç ışıklı darbe yeşil ağaç dahili LED ışıkları kapalı açık noel tatil kış Yard bahçe dekor

(0 Yorumlar)
₺1 469.10 ₺1 292.79

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Noel Şişme Süslemeleri: Noel 7 FT ışıklı şişme Noel ağacımız, içinde yerleşik LED ışıkları bulunan “Mutlu Noeller” tabanında kırmızı şapkalı, bu havaya uçurma, Noel mevsimsel düzenine göz alıcı bir merkez ekler ve misafirlerinize sıcak dileklerle hoş geldiniz.Sevimli açık hava tatil dekoru, bir festival atmosferi yaratarak bir parıltı yayıyor.

Düşünceli Tasarım: Bağlama için 4 Zemin kazığı ve 2 bağlantı sağlanmıştır.Dahili sabit kum torbası, altta fermuarlı bir açıklık, daha güvenli hale getirmek için bazı ağır nesneler eklemek için alan sağlar ve stable.No noel bahçesinde şişme eşyalarınızın rüzgarla birlikte uçacağından endişelenmeniz gerekiyor.

Harika Noel Süsleri: Noel ağacını havaya uçurmak harika bir iç ve dış mekan Noel dekorasyonu, Noel partileri ve Yılbaşı partisidir, ön kapı, bahçe, çim ve bahçe dekoru için kullanılabilir.Açık havada, bahçede, bahçede, çimlerde kullanılıyorsa, lütfen fanın ve adaptörün sudan uzak olduğundan emin olun.

Mükemmel Kalite: Noel dış mekan süsleri, yıllarca kullanım sağlamak için kalınlaştırılmış su geçirmez polyester kumaştan yapılmıştır.Yumuşak, hafif ve sağlam, aşınma önleyici.Lütfen şişirirken hava üfleyicinin yukarı baktığından emin olun.Yere bakan hava üfleyici, şişirme etkisini etkileyecektir.

Dakikalar İçinde Kendiliğinden Şişer: Açık bahçe şişme Noel ağacımızın kurulumu kolaydır, sadece takın ve içindeki dahili fan anında kendini şişirebilir.Her şey bir anda ortaya çıkıyor moment.Do alt fermuarı sıkıştırmayı unutmayın.Depolama için havayı dışarı çıkarın ve katlayın.

  • Aydınlık: Evet
  • Ağırlık: 1.5KG
  • Model Numarası: FR3'ÜN
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Marka Adı: çinliw

0 Bunun için yorumlar