0. 4x5m Tel Çit altıgen tel örgü paslanmaz çelik tel örgü Filtre Net Metal Ön Onarım Fix Mesh Tavuk çit teli Örgü

0. 4x5m Tel Çit altıgen tel örgü paslanmaz çelik tel örgü Filtre Net Metal Ön Onarım Fix Mesh Tavuk çit teli Örgü

(0 Yorumlar)
₺697.13

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

3.【İstediğiniz Zaman Hareket Ettirin】 Dokuma tel örgü kurulumu çok basit olduğundan, çitin konumunu istediğiniz zaman hareket ettirebilir ve her gün ruh halinize göre düzenleyebilirsiniz.

Notlar:

kaçmalarını önlemek için tavuklar veya diğer küçük hayvanlar için çitler, çitler veya bitkiler için koruyucu çitler yapmak için kullanılabilir.

2. Hafif ve Güçlü: Tavuk örgü teli galvanizli demir telden yapılmıştır ve basit el sanatları veya büyük dış mekan projeleri için uygun olacak kadar hafif ve güçlüdür.

5.【Yaygın Olarak Uygulanabilir】 Tavuk örgü teli hafiftir ve yeterince güçlüdür, esas olarak ev el sanatları için kullanılır ve ayrıca basit el sanatları veya büyük dış mekan projeleri için de iyidir.

5. Geniş Uygulama: Galvanizli altıgen tavuk ağı uygun boyuttadır ve veranda gibi büyük projeler için uygundur

Daha fazla ürün detayına bakın

ellerinizi korumak için bir çift eldiven.

2.【Kesilmesi Kolay】Bu paslanmaz çelik tavuk tel örgü elek, teneke parçalarla kesilmesi kolaydır.El sanatları projeleri için harika, kesilmesi ve şekillendirilmesi kolay, el sanatları projeleri için harika.

1.Zanaat Projeleri için mükemmel: Galvanizli altıgen tel ağ yaklaşık 0,4 m/15,75 inç genişliğinde ve yaklaşık 5 m / 196,85 inç uzunluğundadır.Zanaat için mükemmel bir seçim Projects.It kesmek ve şekillendirmek için uygundur.Altıgen ağın boyutu yaklaşık 2.5x1.5 cm/0.98x0.59 inçtir.

Ambalaj listesi: 1 * tavuk Tel Net

3. Taşınabilir Kesme Pense: Endüstriyel sınıf kesme pense ile birlikte gelir, böylece tel ağı kolayca kesebilirsiniz.Ayrıca bir ile birlikte gelir

1.【Yüksek Yüzey】Bu tel örgü elek tavuk teli yüksek bir yüzeye sahiptir, tekrar yüzey işlemine gerek yoktur ve tel örgünün bakımı ve kullanımı kolaydır.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans olabilir.

Özellikler:

4. Çok yönlü Tel Ağ: Bu tavuk tel ağları esas olarak ev el sanatları için kullanılır.Mücevher rafları, dolaplar, vitrinler, Noel çelenk çerçeveleri, fotoğraf duvar dekoru vb.İçin mükemmel bir seçim.Herhangi bir küçük eşya yapmanıza yardımcı olmak için ağı kesebilirsiniz.

Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, öğenin rengi ve resimde gösterilenin bir nüansı olabilir.

4.【Paslanmaz Çelik Malzeme】Bu tel örgü elek, ürünlerin paslanmasını ve aşınmasını önlemek için özel bir kaplama ile işlenmiş, kaliteye ve detaylara gösterilen ilgiye dikkat edilerek dayanıklı paslanmaz çelikten yapılmıştır.

  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar