Son Cadılar Bayramı Afiş Zemin Mutlu Cadılar Bayramı Dekorasyon İçin Ev Kanlı Yarasa Kabak Hayalet Baskı Afiş Cadılar Bayramı Suppil A7X0

Son Cadılar Bayramı Afiş Zemin Mutlu Cadılar Bayramı Dekorasyon İçin Ev Kanlı Yarasa Kabak Hayalet Baskı Afiş Cadılar Bayramı Suppil A7X0

(0 Yorumlar)
₺4 858.67 ₺2 623.78

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Ürün Listesi

Cadılar Bayramı'nda öne çıkın: Korkunç kanlı el izleri ve zombilerle basılmıştır.Evinizi komşularınız arasında öne çıkarın.Parti süslemeleri için gerçek bir kurtarıcı olan bu korkunç Cadılar Bayramı süslemeleriyle korkutucu ve unutulmaz fotoğraflar veya özçekimler çekebilirsiniz.

1 * Cadılar Bayramı garaj kapısı afiş

İlginiz için teşekkür ederiz, listelediğimizden daha fazlasını satın almak istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin.Ziyarete hoş geldiniz.Umarım güzel bir gün geçirirsin!

Renk: resim olarak

Kurulumu kolay: Bu korkunç parti süslemeleri 4 gromet ile tasarlanmıştır ve bunları garaj kapınıza kolayca takmanız veya istediğiniz yere takmanız için 10 metre/32,81 fit ip ile birlikte gelir.

ürün açıklaması.

Boyutu: 400*180 cm/157.48 * 70.86 inç

Malzeme: polyester

Ürün Adı: Cadılar Bayramı Garaj Kapısı Afiş

YENİDEN kullanılabilir: Cadılar Bayramı korku Kırmızı Kapı Kapağı, hafif, dayanıklı ve güçlü polyester elyaftan yapılmıştır, yıkanabilir ve tekrar kullanılabilir, ev, ofis veya oda için heyecan verici bir parti dekorasyonudur.

YÜKSEK KALİTELİ MALZEME: Bu Cadılar Bayramı partisi süslemeleri polyester malzemeden yapılmıştır, güvenilir ve tekrar kullanılabilir, güvenli ve sağlamdır, kırılması kolay değildir, size uzun süre hizmet edebilir, emin olabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

GENİŞ uygulama: Bu büyük Cadılar Bayramı kapı afiş kapağı herhangi bir büyük duvara da sabitlenebilir veya area.It evler, okullar, kiliseler, toplum merkezleri, işletmeler, parklar ve diğer yerler için harika bir Cadılar Bayramı dekorasyonudur.

  • desen: Hiçbiri
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Malzeme: Giysi
  • Elektronik: No
  • Neden: Cadılar bayramı

0 Bunun için yorumlar