36 İnç Koruyucu Kapak Paspaslar Kalbur Üst Kapakları Blackstone Koruyucu-Turuncu

36 İnç Koruyucu Kapak Paspaslar Kalbur Üst Kapakları Blackstone Koruyucu-Turuncu

(0 Yorumlar)
₺716.42 ₺558.82

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Blackstone Kalbur ömrünü Uzatın: Bu yeniden kullanılabilir silikon paspas her mevsimde kullanışlıdır ve kalbur ' inizi mükemmel çalışır durumda tutarak pişirme yüzeyinizin kalitesini korur.Bu kapak ile zaman alan temizlik ve kazıma ihtiyacını ortadan kaldırabilirsiniz.

Malzeme: Silikon

Blackstone Kalbur için 36 inç için Mükemmel Uyum: Bir Blackstone ızgarasının üstüne mükemmel şekilde uyacak şekilde özel olarak tasarlanmış bu silikon kalbur matı, ızgaranızı kemirgenler, böcekler, kir, atık ve korozyondan kaynaklanan zararlara karşı koruyabilir.

Boyutu: 36 inç / 28 inç

Yüksek Kalite: Bu ızgara matı, dayanıklı, yapışmaz, su geçirmez, yağ geçirmez ve 446℉ ' ye kadar ısıya dayanıklı kalın gıda sınıfı silikondan yapılmıştır.

Paket içeriği:

Renk: Turuncu

Ağır Hizmet Tipi Gıda Sınıfı Silikon: Sağlam ve kalın gıda sınıfı silikon malzemeden üretilen bu ızgara kapağı esnek ancak esnektir, kir ve toz birikimine karşı optimum koruma sağlar, Blackstone kalbur için olmazsa olmaz bir aksesuardır.

1 x kalbur kapağı

Kullanımı Kolay ve Temizlemesi Kolay: Bu silikon ızgara üst kapağı, ızgaranızı pişirdikten sonra temiz ve korumalı tutar.Artık her kullandığınızda ızgaranızı temizlemenize gerek kalmayacak.Paspası çıkarın ve bozulmamış bir yüzeyde pişirin.Bu paspasın temizlenmesi kolaydır ve bulaşık makinesinde yıkanabilir.

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar