Köpek Bakım Earmuffs Yumuşak Sıcak Gürültü geçirmez Earmuffs Pet kulak koruyucu bez Şapka Rüzgar Geçirmez Şapka Köpek Anti-gürültü Earmuffs Evcil Hayvanlar için

Köpek Bakım Earmuffs Yumuşak Sıcak Gürültü geçirmez Earmuffs Pet kulak koruyucu bez Şapka Rüzgar Geçirmez Şapka Köpek Anti-gürültü Earmuffs Evcil Hayvanlar için

(0 Yorumlar)
₺149.49 ₺85.26

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

1. Izin lütfen 0-1 cm hata nedeniyle manuel ölçüm.pls teklif vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun.

Özellikler:

S-Baş Çevresi 25-40 cm/9.84-15.75 in, yükseklik 16 cm / 6.30 in

1. GÜRÜLTÜ azaltıcı kulaklıklar: Köpekler için Snood, gürültüyü azaltmaya yardımcı olan, kulakları koruyan ve güvenlik hissi sağlayan kundaklama etkisine sahip, yumuşak sıkıştırmaya sahip tamamen sarılmış bir tasarıma sahiptir.Bu köpek kaputu, evcil hayvanınızı araba, havaalanları, gürültü, gök gürültüsü gibi gürültülü ortamlardan sakin tutar .

3. Ameliyat sonrası iyileşme: Köpek kulak kapakları ameliyat sonrası kulak için mükemmel araçlardır protections.It evcil hayvanın kanamayı kontrol etmesine veya ilaçların kulaklardan düşmesini önlemeye yardımcı olur surgeries.It kulak hasarının iyileşmesini hızlandırır veya.

Not:

2. Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.Teşekkürler!

5. YUMUŞAK VE YÜKSEK KALİTE: Bu köpek kafa bandı pembe renkte yüksek kaliteli yumuşak kumaştan yapılmıştır.Koymak ve çıkarmak için rahat ve zahmetsizce. farklı boyutlarda evcil hayvanlar için uygun 3 boyut.

1 x Köpek Snood (S / Orta / L)

Malzeme: Kumaş

Paket içeriği:

4. DAMAT ve veterinerler yardımcısı: Nazik sıkıştırması, teftiş ederken, fırçalarken, banyo yaparken, zorla kuruturken vb.Üzgün veya hassas köpeklere daha güvenli bir his veren bu köpek kulak sargısı.Bu köpek burnu, yemek yerken veya içerken uzun bir kulağı ve yüz kıllarını yoldan uzak tutmak için de iyi bir yardımcıdır.

L-Baş Çevresi 40-65 cm/15.75-25.59 in, yükseklik 24 cm / 9.45 in

Renk: Mavi, Mor

Boyut (Yaklaşık.):

Marka yeni ve yüksek kaliteli

Özellikler:

Orta - Baş Çevresi 30-45 cm / 11.81-17.72 in, yükseklik 20 cm / 7.87 in

2. BOYUN VE kulak ısıtıcısı: Köpek başlığı atkısı, tozu ve soğuk rüzgarı etkili bir şekilde önleyebilir ve evcil hayvanınızın boynunu ve kulaklarını koruyabilir warm.It kışın veya soğuk havalarda yürürken, yürüyüş yaparken, kamp yaparken veya diğer açık hava etkinliklerinde evcil hayvanın giymesi için oldukça uygundur.

  • CN: Guangdong
  • Tip: Köpekler
  • Kaynak: Anakara Çin
  • desen: Katı
  • Malzeme: %100 Pamuk

0 Bunun için yorumlar