Mantar Şekli Bitki Su Besleyici Kendini Sulama Plastik Top Kapalı Açık Çiçek Su Kutuları Saksı Damla Sulama Cihazı

Mantar Şekli Bitki Su Besleyici Kendini Sulama Plastik Top Kapalı Açık Çiçek Su Kutuları Saksı Damla Sulama Cihazı

(0 Yorumlar)
₺212.57 ₺106.29

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

5. Arkadaşlar için İdeal Hediyeler: Küçük Sulama Küreleri, otomatik sulama sistemi için ideal bir seçimdir, arkadaşlarınız, komşularınız ve aileleriniz için mükemmel hediyeler, sulama için büyük kolaylık sağlar.

Özellikler:

1. Sulama için mükemmel: Bitki Sulama Küreleri, çiçekleriniz veya bitkileriniz için yeterli su sağlar, sadece kullanımda pratik değil, aynı zamanda görünüşte yeni, evinize ve bahçenize dekoratif bir ektir.

Tanım:

Mermi Noktaları:

1. Yüksek kaliteli cam malzemeden yapılmış, kırılması veya deforme olması kolay değildir 2. Yüzeydeki mantar şekli evinize dekoratif bir etki katar

Bitkiler ve f düşürücüler için otomatik kendi kendine sulama sistemi, 1 haftaya kadar su ve besin maddelerinin korunmasına yardımcı olur Basit ve kullanımı kolay, sulama sıklığını azaltır İç mekan bitkileri için güzel ve göz alıcı dekorasyon sağlar Sürekli ve tekrar kullanılabilir kalite, uzun süreli kullanım sağlar.

3. Kolayca Çalıştırın: İç Mekan Bitkileri için Sulama Küreleri, suyun yavaşça akmasına izin vermek için uygun, ergonomik yükseklik ve çapa sahip, toprağın kalitesine göre su sağlar. 4. Güzel Mantar Şekli: Sulama Küreleri, bahçenize canlı bir dokunuş katan, Bahar dekorunuza sevimli bir katkı sağlayan sevimli bir mantar şekli ile tasarlanmıştır.

3. Evde günlük kullanım için veya bahçe hediyesi olarak, özellikle meşgul insanlar veya gezginler için bitkileri sulamanın uygun ve verimli bir yolu olarak kullanılabilir.

Ambalaj listesi: 1 * kendini Sulama Küre

2. Kolayca Dikim: Kendi Kendine Sulanan Küreler, bitkilerin nemli ve beslenmiş kalmasına yardımcı olmak için tasarlanmıştır, bu da toprağın sulama için topraktan suyu yavaşça emmesini sağlar, bitkileri 1 hafta sulamaya uygundur.

Şartname: 1. Malzeme: cam

2. Boyutu: 27 * 10 * 7 CM/10.63*3.94*2.76 İÇİNDE

  • Malzeme: Silgi
  • Model Numarası: Bitki Sulama Küreleri
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Tip: Sulama Kitleri

0 Bunun için yorumlar