13 "Basınçlı Yıkama Yüzey Temizleyici, 2'si 1 Arada Basınçlı Alt Takım Temizleyici, 4 Tekerlekli ve 1/4" Hızlı Bağlantı 4000 PSI

13 "Basınçlı Yıkama Yüzey Temizleyici, 2'si 1 Arada Basınçlı Alt Takım Temizleyici, 4 Tekerlekli ve 1/4" Hızlı Bağlantı 4000 PSI

(0 Yorumlar)
₺9 310.33 ₺3 258.60

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Marka: HEALAND

■■ 4 TEKERLEKLİ basınçlı yıkama YÜZEY TEMİZLEYİCİSİ: Basınçlı yıkama yüzey temizleyicimiz 4 tekerlekli olarak gelir.360 ° dönen tekerlekler, basınçlı yıkayıcının esnekliğini artırarak emekten ve rahatlıktan tasarruf sağlar.

■■ 2'si 1 arada basınçlı yıkama ATAŞMANI: Basınçlı yıkama, tekerlekleri yan tarafa döndürerek birkaç saniye içinde yüzey temizleyiciden şasi temizleyiciye dönüşür ve bu da 2'si 1 arada verimli bir performans sunabilir!

Bu öğe hakkında

Renk: Gümüş

■ ■ YÜKSEK kaliteli aksesuarlar: 3 adet paslanmaz çelik uzatma çubuğu, çoğu basınçlı yıkama tipinde kullanılabilen 1/4" hızlı tapalardır. orijinal nozul ciddi şekilde tıkandığında 2 yedek nozul değiştirilebilir.

Ürün Ağırlığı; 9 Pound

Maksimum akış hızı: dakikada 8 galon

■■ YAYGIN olarak kullanılır: Basınçlı yıkama yüzey temizleyicisi çoğu yüksek basınca bağlanabilir washers.It terasları, araba yollarını, güverteleri, kaldırımları, dış mekanları, iç mekanları vb. Temizlemek için ideal bir seçimdir.

■ ■ Basınçlı yıkama yüzey temizleyici PAKET listeleri: Basınçlı yıkama yüzey temizleyici kitimiz 1x13" ağır hizmet tipi yüzey temizleyici, 2x15" düz uzatma çubukları, 1x15" kavisli uzatma çubuğu, 2 x yedek nozul, 4 x O-ring, 1 x conta bandı, 1 x meme temizleyici.Tam bir aksesuar seti, tüm temizlik ihtiyaçlarınızı karşılayabilir.

Maksimum Basınç: İnç kare başına 4000 Pound

  • Marka Adı: Healand'ın
  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar